Hormon bozukluğu olanlar bir bakabilir mi:/

Eğer hormon bozukluğu ise hormon tedavisiyle cilt ve kıl yapına uygun lazere başlarsan çok hızlı sonuç alırsın.

Az sonra alacağım sonuçları bakalım ne çıkacak:/ Bu arada yüz bölgesine lazer epilasyon beni ürkütüyor memnun olanlar da var hiç olmayanlar da..

Doğru yerde doğru alet ve kişiyle yapılırsa hiçbişey olmaz.

Yani beyaz tenlisin siyah kılların var ise alex ile yapılmalı bu alet bunun için

Atış hızı yavaş arttırılmalı

Bıyık bölgesi göz altı gibi hassastır asla çeneyle atış hızı bir olmamalı.

Ha birde uyku modunda olan kıllar ısı sebebiyle uyanabiliyo.

Sakın ucuzu olsun vs diyip saçma sapan yerlere gitme.

Doktor kontrolünde olmalı dr hoksa orda asla gitme

Ben çok gezdim ettim çene bıyık 20 lira fiyat verende oldu 60 lira olan yerle anlaştım tam kaç seans gittim hatırlamıyorum ilk zamanlar dökülme olmadı onlara ücretsiz seanslarda yaptılar

Hadi ücretsizleride topla 5 olsun çenede 1 tane bıyıkta 1 tane tüy var bırakmak zorunda kaldım ama o kapkara olan kıllardan 1er adet sarı tüy kaldı

Sonuçlarını yazar mısın

Çok çok çok teşekkür ederim:) Aldım sonuçlarımı bütün değerler normal dedi doktorum sıkıntı yok dedi:) Zaten özel bir hastane ya da polikliniğe gideceğim öyle güzellik merkezlerine falan gitmem zaten..Siz yüzünüze yaptırıyorsunuz anladığım kadarıyla

Bu arada sadece FSH değerimi görebiliyorum LH ölçülmemiş sonuçlarımda:/

Yuz bolgesinde bende de tuylenme var doktora gittiğimde bir tane hormonum yüksek çıktı ama bende adet sorunuda var horman testi yaptır bklım ne cıkcak bazen gentikte olabiliyor ama ben lazere bile giitim 6 seans fayada etmedi hiç. benim fikrim ilk önce bir kadın doğuma gözük bence o seni yönlerdirir bence

Bende iğneli epilasyon yaptırdım işe yaramadı doktora gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…