- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Yüz bölgesinde tüylenmem var ve kafayı yemek üzereyim anlayacağınızNedir problemin?
Tüylenmen mi var ?
Tiroidden mi şüpheleniyosun ?
Reglin mi dengesiz ?
Devlette gideceksen direk endokrine gidemezsin artık yeşil dalgada bi drun seni sevk etmesi gerekiyo
Yüz bölgesinde tüylenmeden şikayetçiyim daha doğrusu delirmek üzereyimŞikayetleriniz neler? Reglden once gidin bence 3. Gunu tekrar tahlil verilmesi gerekirse tekrar gidebilme sansiniz olur. Ayni gun gidip yetismeme durumu yasamazsiniz
kadın doguma gıt. ben bıtınce renglın gıtmen gerejkır dıye bılıyorumHerkese merhaba.Hormon bozukluğundan şüpheleneniyorum o yüzden hormon testi yaptırmak istiyorum lakin ilk önce hangi doktora gitmeliyim.Şimdi yaşadığım yerde maalesef endokrin uzmanı yokİlk önce jinekologa gidip tahlil yaptırsam olur mu ki? Eğer hiçbir problem yoksa yine de endokrin uzmanına görünmem gerekir mi?? Bu arada reglimin 3.günü gitmem gerekir değil mi
endokrinegitmelisinHerkese merhaba.Hormon bozukluğundan şüpheleneniyorum o yüzden hormon testi yaptırmak istiyorum lakin ilk önce hangi doktora gitmeliyim.Şimdi yaşadığım yerde maalesef endokrin uzmanı yokİlk önce jinekologa gidip tahlil yaptırsam olur mu ki? Eğer hiçbir problem yoksa yine de endokrin uzmanına görünmem gerekir mi?? Bu arada reglimin 3.günü gitmem gerekir değil mi
Çok teşekkür ederim çok sağolun bilgilendirmeler için:)ilk önce ben kadın doğuma gittim hormon değerlerimden prolaktin yüksekti ondan sonra endokrine sevk etti. hormonlarında sıkıntı yoksa sevk etmeyebilir. ben de adetimin ortalarında gitmiştim. B butterfly effect
Vücudumda çok aşırı olmasa da ortalamanın üzerinde tüylenme var .Ben hep bunu genetiktir diye düşünüyordumve zaten çok da bilincinde değildim olayın ciddiyetinin.Asiri tuylenmenin tanisin herkeste farklidir. Asiri nedir?
Ayrica hormon bozuklugu olsa tum vucutta olurdu o tuylenme. Ben nedense size oyle gelmis diyorum.
Geçmiş olsun umarım şu an hiçbir problem yoktur.Bende de hormon bozukluğu yok. Ama yüzümün bir tarafında hafif tuylenme oluştu. Çünkü o kısımda kortizonlu ilaç kullandım bir rahatsızlık için. O krem yaptı.
Vücudumda çok aşırı olmasa da ortalamanın üzerinde tüylenme var .Ben hep bunu genetiktir diye düşünüyordumve zaten çok da bilincinde değildim olayın ciddiyetinin.
Canm benmde dediğin yerlerde oldum olası var ergenlikten beri hemde gous uçları gobek cizgisi bel iv bacak tektuk küçük incecik ama varlar öyle olunca bozukmu oluyormuş adetim düzenli 28gunde bir ben gittim ama teste ihtiyaç bilr duymadigini söyledi yüzümdeki tuylere bakıldı biTatlım yüzündekiler krem vs etkiside olabilir.
Tüylenme var demek için drun da sana soracağı yerler meme ucu meme arası bel göbek deliği çizgisi
üst iç bacak buralarda var mı ?
Reglinin 3.günü kadın doğuma gidebilirsin yada hiç beklemeden cildiyeye
Bugün gittim cildiyeye kan tahlili istedi yarın reglimin 3.günü:/ Bakalım ne çıkacak heyecanla bekliyorum..Tatlım yüzündekiler krem vs etkiside olabilir.
Tüylenme var demek için drun da sana soracağı yerler meme ucu meme arası bel göbek deliği çizgisi
üst iç bacak buralarda var mı ?
Reglinin 3.günü kadın doğuma gidebilirsin yada hiç beklemeden cildiyeye
Geçmiş olsun umarım sonuçlarınızda her şey normal çıkar.Ben de az önce geldim hastaneden.Yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak:/Canim ayni mesele ben de de var.Ben de 27snde once kadin dogum a gidicem ultrason da kist vs varsa gorunuyormus.Sonra hormn testi yaptrcm..
Adet duzenszlgi ve asiri tuylenme de buyk olaslk bundan oluyormus
Ben de kendimi bildim bileli var hatta genetiktir diye düşünüyorum hala lakin yüz bölgeme artık kökten çözüm bulmam gerek bundan dolayı herhangi bir yönteme başvurmadan önce tam emin olmak istedim.Eğer hormon bozukluğu varsa lazer iğneli epilasyon çok işe yaramıyor maalesef tedavi olmadan..Canm benmde dediğin yerlerde oldum olası var ergenlikten beri hemde gous uçları gobek cizgisi bel iv bacak tektuk küçük incecik ama varlar öyle olunca bozukmu oluyormuş adetim düzenli 28gunde bir ben gittim ama teste ihtiyaç bilr duymadigini söyledi yüzümdeki tuylere bakıldı bi
Canm benmde dediğin yerlerde oldum olası var ergenlikten beri hemde gous uçları gobek cizgisi bel iv bacak tektuk küçük incecik ama varlar öyle olunca bozukmu oluyormuş adetim düzenli 28gunde bir ben gittim ama teste ihtiyaç bilr duymadigini söyledi yüzümdeki tuylere bakıldı bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?