Hormon bozukluğu olanlar bir bakabilir mi:/

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Herkese merhaba.Hormon bozukluğundan şüpheleneniyorum o yüzden hormon testi yaptırmak istiyorum lakin ilk önce hangi doktora gitmeliyim.Şimdi yaşadığım yerde maalesef endokrin uzmanı yok İlk önce jinekologa gidip tahlil yaptırsam olur mu ki? Eğer hiçbir problem yoksa yine de endokrin uzmanına görünmem gerekir mi?? Bu arada reglimin 3.günü gitmem gerekir değil mi

Nedir problemin?

Tüylenmen mi var ?
Tiroidden mi şüpheleniyosun ?
Reglin mi dengesiz ?

Devlette gideceksen direk endokrine gidemezsin artık yeşil dalgada bi drun seni sevk etmesi gerekiyo

Şikayetleriniz neler? Reglden once gidin bence 3. Gunu tekrar tahlil verilmesi gerekirse tekrar gidebilme sansiniz olur. Ayni gun gidip yetismeme durumu yasamazsiniz

kadın doguma gıt. ben bıtınce renglın gıtmen gerejkır dıye bılıyorum

endokrinegitmelisin

ilk önce ben kadın doğuma gittim hormon değerlerimden prolaktin yüksekti ondan sonra endokrine sevk etti. hormonlarında sıkıntı yoksa sevk etmeyebilir. ben de adetimin ortalarında gitmiştim. B butterfly effect

Bende de hormon bozukluğu yok. Ama yüzümün bir tarafında hafif tuylenme oluştu. Çünkü o kısımda kortizonlu ilaç kullandım bir rahatsızlık için. O krem yaptı.

Asiri tuylenmenin tanisin herkeste farklidir. Asiri nedir?
Ayrica hormon bozuklugu olsa tum vucutta olurdu o tuylenme. Ben nedense size oyle gelmis diyorum.
Vücudumda çok aşırı olmasa da ortalamanın üzerinde tüylenme var .Ben hep bunu genetiktir diye düşünüyordumve zaten çok da bilincinde değildim olayın ciddiyetinin.

Vücudumda çok aşırı olmasa da ortalamanın üzerinde tüylenme var .Ben hep bunu genetiktir diye düşünüyordumve zaten çok da bilincinde değildim olayın ciddiyetinin.

Tatlım yüzündekiler krem vs etkiside olabilir.

Tüylenme var demek için drun da sana soracağı yerler meme ucu meme arası bel göbek deliği çizgisi
üst iç bacak buralarda var mı ?

Reglinin 3.günü kadın doğuma gidebilirsin yada hiç beklemeden cildiyeye

Canm benmde dediğin yerlerde oldum olası var ergenlikten beri hemde gous uçları gobek cizgisi bel iv bacak tektuk küçük incecik ama varlar öyle olunca bozukmu oluyormuş adetim düzenli 28gunde bir ben gittim ama teste ihtiyaç bilr duymadigini söyledi yüzümdeki tuylere bakıldı bi

Canim ayni mesele ben de de var.Ben de 27snde once kadin dogum a gidicem ultrason da kist vs varsa gorunuyormus.Sonra hormn testi yaptrcm..
Adet duzenszlgi ve asiri tuylenme de buyk olaslk bundan oluyormus

Bugün gittim cildiyeye kan tahlili istedi yarın reglimin 3.günü:/ Bakalım ne çıkacak heyecanla bekliyorum..

Canim ayni mesele ben de de var.Ben de 27snde once kadin dogum a gidicem ultrason da kist vs varsa gorunuyormus.Sonra hormn testi yaptrcm..
Adet duzenszlgi ve asiri tuylenme de buyk olaslk bundan oluyormus
Geçmiş olsun umarım sonuçlarınızda her şey normal çıkar.Ben de az önce geldim hastaneden.Yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak:/

Ben de kendimi bildim bileli var hatta genetiktir diye düşünüyorum hala lakin yüz bölgeme artık kökten çözüm bulmam gerek bundan dolayı herhangi bir yönteme başvurmadan önce tam emin olmak istedim.Eğer hormon bozukluğu varsa lazer iğneli epilasyon çok işe yaramıyor maalesef tedavi olmadan..

Canım ben burdan böremiyorum ki tüylerini :)

Yüzündekiler kıl değil tüy ise gerek duymamıştır.

Tek tük incecik olmasının bi anlamı yok erkek tipi kıllanmada çok yoğun olur.
Göbek bacak meme az olsa bile çenedekiler erkektekinden kalın halde oluyo.
Hani bugün aldın kökten diyelim 2 gün sonra kocaman çıkmış oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…