Hormon bozukluğu kızlar yardım?

Defne_4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
2
0
1
24
15 yaşındayım hormon bozukluğum var sanırım aşıır kıllanma var ve adetim düzensiz(her ay oluyorum ama belirli günlerde değil değişiyor hep ama son zamanlarda ayın sonlaırnda oluyor sanırım çoğu zaman 7 gün bazen 6 gün sürüyor)ve kiloluyum pko mu var bende?tedavi edilince düzelir mi bu?çocuğum olmayacak mı?kilomun sebebi de mi bu acaba yoksa yaşım daha küçük adte o yüzden düzensiz kıllanmada geentik falan mı yardım edin lütfen doktora gidicem de eğer pko varsa bende doğum kontorl hapı mı kullanıcam kilo ladırıyormuş onlar yine kilo almak istemiyorum bilgisi tecrübesi olan var mı yardım edin lütfen?

Başta bir sakin ol. pko ise doğum kontrol hapı verir ki kilo alıp almama durumu kişiden kişiye değişiyor. Öncelikle telaş yapacağına doktora gitmelisin, kan testi, ultrason yapacak.

Başta bir sakin ol. pko ise doğum kontrol hapı verir ki kilo alıp almama durumu kişiden kişiye değişiyor. Öncelikle telaş yapacağına doktora gitmelisin, kan testi, ultrason yapacak.
teşekkürler yorum için birde birşey sorabilir miyim iki regl arasındaki gün saysısı her ay aynı mı olmalı mesela bir ay 21 gün var sonra yine 21 gün mü olmalı yoksa mesela 21 gün 27 gün 30 gün arayla da olabilir mi adetim düzensiz mi değil mi tam anlamak istiyorum da

Normali hakkında bilgim yok, doğum kontrol hapı alıyorum en fazla 1-2 gün oynuyor. Ama kullanmadığım zaman beş altı gün oynamalar oluyordu.

Normal adet 21 35 gun arayla olan adettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…