Bebegine de mi acımıyor ne demek doktora gitmem resti çekemiyor musunuz çocuğum daha önemli diyeArkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun
Bebeği horlamadan bağımsız ayırmaniz gerekiyor kendi yataginaArkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun
Horlayanlar niyeyse cinayetle suçlanmış gibi asla kabul etmiyorlar horladıklarını. Ses kaydına alın, sabah da güzelce bak gece sesin böyle çıkıyor benim için sorun yoktu ama bebek uyanıyor diyin doktora gitmeye ikna edinArkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun
Bebeğim henüz 1.5 yaşında odasını ayırmak çok tehlikeli. Teşekkür ederim öneriniz içinBebeği horlamadan bağımsız ayırmaniz gerekiyor kendi yatagina
Horlama konusunada ben çözüm bulamayinca kendim daha çok horlamaya başladım
Ben eşimden önce uyumaya calisiyorum yok o benden önce uyuduysa başka yerde yatıyorum
Neden tehlikeli anlayamadım ama siz öyle olsun istiyorsaniz öyledirBebeğim henüz 1.5 yaşında odasını ayırmak çok tehlikeli. Teşekkür ederim öneriniz için
Eşimin horlaması nedeniyle biz ayrı odalarda uyuyoruz bu arada. Birlikte uyumak çok abartılıyor emin olun cinsel yaşamınızı etkilemiyor.Bebeği ayırın ayıramıyorsanız da eşiniz başka odada yatıversin
Hamilelikten sonra bende de horlama problemi çıkmıştı, hem kilo hem de burnumdan kaynaklı dedi doktor. Kilo verince azaldı ama eşim uyuyamıyorum diye salona kaçıyorduEşimin horlaması nedeniyle biz ayrı odalarda uyuyoruz bu arada. Birlikte uyumak çok abartılıyor emin olun cinsel yaşamınızı etkilemiyor.
Bebeğim henüz 1.5 yaşında odasını ayırmak çok tehlikeli. Teşekkür ederim öneriniz için
Aynen, yastığı yükseltmek etkili olabiliyor.Karı koca hobi olarak çözüme yanaşmıyorsunuz ama.
Oda ayır, yok.
Doktora git, yok.
Koca odayı ayırsın, yok.
Adamın yastığını yükseltin bari.
Yüksek sesli horlama uyku apnesi belirtilerinden biri. Herşeyden önce sağlık için bi doktora gitmesi gerekir. Videoya çekin horlarken. Durumun ciddiyetini görsün.Arkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun
Eşimin horlaması nedeniyle biz ayrı odalarda uyuyoruz bu arada. Birlikte uyumak çok abartılıyor emin olun cinsel yaşamınızı etkilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?