• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlayan koca

aysunkln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
3
1
1
26
Arkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun

Burun aparatları var ya nefes almayı kolaylaştıran denediniz mi burun bandi falan, ekstra bı geniz eti durumu falan yoksa geçici çözümler olabilir bant aparat falan, rahatlatır belki

Arkadaşlar merhaba benim kocam acayip horlayan biri benim için sorun değil ben artık alıştım ama bir buçuk yaşında bebeğim bizimle yatıyor hala emzikli ve inanılmaz korkuyor ağlayarak uyanıyor onu geri uyutmak 3 4 saati buluyor artık bebişte bende uykusuzluktan kafayı yiycez kocam ne odaları ayırma taraftarı nede doktora gitme lütfen bunu yaşıyan varsa bir öneride bulunsun
Bebegine de mi acımıyor ne demek doktora gitmem resti çekemiyor musunuz çocuğum daha önemli diye

Bebeği horlamadan bağımsız ayırmaniz gerekiyor kendi yatagina
Horlama konusunada ben çözüm bulamayinca kendim daha çok horlamaya başladım 🤣
Ben eşimden önce uyumaya calisiyorum yok o benden önce uyuduysa başka yerde yatıyorum

Aslinda cozum basit bebegin odasini ayirin. Kendiniz zaten alismissiniz. Yinede sagligi icin esinizi doktora gitmeye ikna edin

Horlayanlar niyeyse cinayetle suçlanmış gibi asla kabul etmiyorlar horladıklarını. Ses kaydına alın, sabah da güzelce bak gece sesin böyle çıkıyor benim için sorun yoktu ama bebek uyanıyor diyin doktora gitmeye ikna edin

Bebeği horlamadan bağımsız ayırmaniz gerekiyor kendi yatagina
Horlama konusunada ben çözüm bulamayinca kendim daha çok horlamaya başladım 🤣
Ben eşimden önce uyumaya calisiyorum yok o benden önce uyuduysa başka yerde yatıyorum
Bebeğim henüz 1.5 yaşında odasını ayırmak çok tehlikeli. Teşekkür ederim öneriniz için

Bebekler 6 aydan sonra emzirme azaldıysa ve uyku düzeni oturmaya başladıysa aralıklı denenerek odası ayrılmaya başlanmalıdır . Olmazsa 1 yaşında tekrar denenmelidir .
Yani 1,5 yaş erken değil aslında

Kendisi horluyor, eşinin uykusuzluğu, çocuğunun korkarak uyanması umurunda değil paşanın; zinhar oda ayırmazmış, doktora da gitmezmiş he mi? Bencilliğin kaçıncı leveli bu? Siz de buralarda başka çözümler arıyorsunuz... Ciddiyim böyle kocayı yatak odasından öyle bir kovalarım ki, her girmek istediğinde düğmelerini ilikleyerek izin alıp girer.

Doktora gitsin ya da koltuğa kurulsun, ne zorlaştırıyor?

Öncelikle özel bir durum yoksa 1.5 yaş bebeğin odasını ayırmak için erken bir yaş değil. Ya da bununla ilgili tehlikeli bir durumdan söz etmeye gerek yok. Ama eşinizin doktora gitmem inadı tehlikeli durumlara sebep olabilir. Buradan tabi ki teşhis koyamayız ama eşinizin uyku apnesi bile olabilir. Ve uyku apnesi olan insanların trafik kazasına ya da iş kazasına karışma olasılığının daha yüksek olduğu biliniyor. Siz söyleyeceksiniz o da gidecek bir kulak burun boğaz uzmanından randevu alıp muayene olacak bu kadar basit. Kaç yaşında adama çocuk gibi ne yapacağını söylemek zaten bana garip geliyor ama ülkenin gerçeği bu maalesef. Kadınlar annelerinin büyütemediği adamları büyütüyor birde.

Eşimin horlaması nedeniyle biz ayrı odalarda uyuyoruz bu arada. Birlikte uyumak çok abartılıyor emin olun cinsel yaşamınızı etkilemiyor.
Hamilelikten sonra bende de horlama problemi çıkmıştı, hem kilo hem de burnumdan kaynaklı dedi doktor. Kilo verince azaldı ama eşim uyuyamıyorum diye salona kaçıyordu 😂😂😂 yatakta geniş geniş yatabilmek çok güzel bişey bence

Yüksek sesli horlama uyku apnesi belirtilerinden biri. Herşeyden önce sağlık için bi doktora gitmesi gerekir. Videoya çekin horlarken. Durumun ciddiyetini görsün.

Eşimin horlaması nedeniyle biz ayrı odalarda uyuyoruz bu arada. Birlikte uyumak çok abartılıyor emin olun cinsel yaşamınızı etkilemiyor.

Biz de böyleyiz. Hatta beraber uyursak ben çok gergin oluyorum uyuyamadığım için ve sonrasında illa kavga ediyorum. Veya sabaha kadar horlamasın diye onu dürttüğüm için o gergin oluyor. Beraber uyumak güzel bir his ama bence de şart değil. Hatta beraber uyuyacağız diye diretip bu şekilde her gece gerginlikler yaratırsak cinselliğimiz sekteye uğruyor birbirimize gıcık olduğumuz için. Sabah suratsız suratsız günaydın diyoruz. Düzenli uykunun insan psikolojisi ve modu için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Psikoloji iyi olursa cinsellik de arkasından geliyor zaten.

Back