Horlama Bana Kafayı Yedirtecek

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :) kaç kere gecenin köründe ayaklandık ama yok yani. Evet maske rahatsız ediyormuş bi de çok basınç veriliyormuş. Halbuki hastaneye yattı ve doktor ona göre basıncı ayarladı ve zamanla alışırsın dedi. Ama yok yani.

Rica ederim :) makinenin basıncını ayarlayabilir. düşükta başlayıp alıştıktan sonra arttırabilir isterse.. bir iki kere kullansa aslında kendisi de çok memnun kalacaktır...

Kükreme gibi olan horlama sesini kaydedip sabah dinletebilirsiniz, biraz vicdan yaparak tabi :)

Allah yardımcınız olsun, inşallah kısa sürede makineyi kullanmaya başlar anneniz...

offff offffffffff cok kötü. hata bi ara kk da ben yardim isticektim.

gece esim bi baslar bi uyandiririm. tamam der iki saniye sonra yine. uykum bi bölünür daha uyuyamam. sanki basimda agac kesiyorlar.

yine uyandiririm yine uyandiririm sakin sakin en sonunda tekme atarim yeter artik diye. bu sefer küplere biner niye öküz gibi davraniyormusum. artik okadar sinir oluyorum ki. salona yolluyorum. kac kere doktor hastaneye yolladi. her defasinda randevuya gitmedi :KK11:

Benim annem ve eşimde horluyor. Eşime alıştım, o kadar gürültülü değil çok rahatsız etmiyor. :)

Annemde burun eti var ve babam da çok rahatsız. Çözümü horlama bandında bulmuşlar, annem breatright kullanıyor. Bantla baya azalmış. Ama artık ameliyat olmayı düşünüyor.

Benim eşimde horluyordu sanki kükrüyordu, uyuyamıyordum ve sinirlerim geriliyordu bütün gece.
Yastık düzelt , yan çevir , uyandırmak falan da etkilemiyordu ,en sonunda yastığımı alıp koltuğa gidiyordum yatmaya :işsiz:

Halamın kocası boyle horluyor. Yeminle ev inliyor. Kış uykusuna yatmış ayı gibi.

O hep gecelerı calışır gunduz evde uyurdu. O yuzden halam rahattı. Ama baska bıyerde bı misafirlık durumu oldugunda babamlar amcamlar onunla aynı odada yatmak ıstemezdı. 30 senedır boyle.

Cok zor bı durum. Kesın bende uyuyamazdım.

Eşim de horlar abartılacak kadar değil ama. Ben kendimce şu çözümleri buldum; yastığı yüksek ve sert tutun, bir de yan pozisyonda yüksek yastıkta uyumasını sağlayın.

Horlayan kişi sırtüstü yatmamalı yatarsa daha şiddetli horlar. Annenizin sağ tarafına yan yatmasını sağlayın bakalım işe yarayacak mı?

Eşimde horluyor hemde tahmin edemiyeceğin kadar duyanlar şaşıriyor o derece :KK53: onda da uyku apnesi var nefesi kesiliyor çünkü gün bekliyor anneniz gibi bakalım cihaz vericekler mi ben birsey yapmıyorum alıştım çok rahat uyuyorum öyle horlarken :KK70:
Hormalası önemli değil önemli olan nefesi kesilip birşey olması eşime bi korkum o :KK66:

Anneniz icin cok uzuldum cunku uyku apnesi cok tehlikeli bir hastalik.

Esimde var uyku apnesi cihaz kullaniyor. Cihazin kalitesi cok onemli bizim ilk makinemiz ucuz yollu biseydi annenizin dedigi gibi basinci cok fazlaydi nefes verirken cok sorun oluyordu. Sonra daha kaliteli bir markaya gectik bu cok rahat oyleki burnum tikali oldugunda bende rahatlamak icin takiyorum biraz cok iyi geliyor.

Birde aksamlari cok hafif yemesi lazim annenizin cok fark ediyor az ve hafif yemeli

Eşim de horlar abartılacak kadar değil ama. Ben kendimce şu çözümleri buldum; yastığı yüksek ve sert tutun, bir de yan pozisyonda yüksek yastıkta uyumasını sağlayın.

Horlayan kişi sırtüstü yatmamalı yatarsa daha şiddetli horlar. Annenizin sağ tarafına yan yatmasını sağlayın bakalım işe yarayacak mı?

İki yastık ve yan yatıyor ama yok faydası :KK43:

Babam çok horlardı ve uyku apnesi teşhisi konuldu. Üç yıldır cihaz kullanıyor. Annem yıllardır uyuduğum uyku değilmiş diyor. İlk başlarda babam da takmak istemedi cihazı ama uyku apnesi çok ciddi bir rahatsızlık. Birazcık desteklemeyle azıcık da korkutmayla alıştırdık.

Annenizi cihazı kullanmak için ikna edin.
Netten hastalıgın ciddiyetini anlatan bir kaç yazı okuyun.
Şimdi ben yazarım felaket tellalı olurum.
Apnenin gece ölümleri ile arasında ki ilişkiyi sunun annenize
Malesef aynen cok ciddi bir hastalik cok tehlikeli.aleti kullanmasi icin ikna et anneni allah sifa versin

X