- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off bakiyorum bana neden denk gelmiyo burda 100 den aşağı fiyatlarada satıldı hep kaçırdımSahibinden coma baksaiz ben Fisher price 120yye aldim gecende 150ye koymuslardi hemen satildi.takip etmelisiniz imkansiz fiyatlar bunlar
Cooook sağol canim sanırım bunu almak üzereyim insaallah bana sataaaaarbak buda varmış canımEki Görüntüle 1527028
aaaa inşallah canım baya güzel bişeye benziyo kavuşdun artık oğluşun hophopunaCooook sağol canim sanırım bunu almak üzereyim insaallah bana sataaaaar
İnsaallah haber bekliyorum şimdilik
aaaa inşallah canım baya güzel bişeye benziyo kavuşdun artık oğluşun hophopuna
Canim bence onu bosver ya karismak istemem.ama kaç aylik oğlun ben onu tercih etmedim acikcasiMurside .!.:İnsaallah haber bekliyorum şimdilik
Aldim bile nedeenCanim bence onu bosver ya karismak istemem.ama kaç aylik oğlun ben onu tercih etmedim acikcasi
İnşaallah iyidir ya yoksa satacaz dediğin gibi hoppala bulundu konu kapanabilirYa çok hantal falan yaziyodu internette ondan belki de değildir ya kismet sikma canini al sende satarsin sonra olmazsa