• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hoppala satılık

zamannn35

bk 100,1 gncl 80 boy 1,65 hdf kg 65
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.366
1.666
133
arkadaşlar elimde kraft x factor hoppala var kızım büyüdüğü için satıyorum çok temiz buraya resim yüklemeyi bilmiyorum isteyene mail adresinden gönderebilirim fiyatı 50 tl

arkadaşım mail adresiniz hata veriyor gönderiyorum ama adresinize gitmiyor

Ben mail adresinizde 35 rakamını görünce aklıma izmir geldi ilk . Ondan sordum size. Acaba dedim izmirdeyseniz annem gelip alırdı sizden ürünü. o zaman süper olurdu.. Düşünmeden alırdım... Eşim işten geldi uyuyor.. Uyanınca biz bi konuşalım size olumlu olumsuz döneceğim.. Resim gönderdiğiniz için teşekkürlerr.. Bebeğinizi de Allah bağışlasın :emir_bebek:... 41 kere maşallah ona...:nazar::nazar::nazar:

Ben mail adresinizde 35 rakamını görünce aklıma izmir geldi ilk . Ondan sordum size. Acaba dedim izmirdeyseniz annem gelip alırdı sizden ürünü. o zaman süper olurdu.. Düşünmeden alırdım... Eşim işten geldi uyuyor.. Uyanınca biz bi konuşalım size olumlu olumsuz döneceğim.. Resim gönderdiğiniz için teşekkürlerr.. Bebeğinizi de Allah bağışlasın :emir_bebek:... 41 kere maşallah ona...:nazar::nazar::nazar:

ben izmirliyim canım ondan var 35 :) sizden haber bekliyorum ... amin sağol canım cümlemizinkini

ürün satılmıştır arkadaşlar .....izmirgelini hayırlı olsun bebeğin güle güle kullansın

Back