How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hoppala konusunda yardım

ozihamis

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
32
0
286
Antalya
arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık. hoplatınca çok mutlu oluyor. ama kendileri 9 kilo ve ben de sürekli yapamıyorum.1) bu hoppala denen şey benim yerimi tutar mı?
2)erkek bebeklere zararlı diyorlar ,aslı varmıdır.doktoruma soracaktım ama 6. ayda gel dedi. bunun için telefon etmek de olmaz şimdi.
3)bu tavana mı asılan bişey. yani mekanizması nasıl?
4) kaçıncı aydan itibaren?
5)hangi marka?
şimdiden teşekkürler.

mrhba evet ondan bende almak istiyorum, net te gorup begenmi$tim bugun magazada gordum resmi kadar guzel degilmi$, renkleri çok soluk geldi bana.. fakat ozellikleri kesinlikle çok bebi$i eglendirecek zihnini açacak aktiviteler çok.. yalniz benimki 6 aylik oldu, 12kg a dek kullanilirmi$ :ecrin_bebek: seninki kaç aya dek kullandi veya kullaniyor ?

valla bana kayınpederim almış oğlum 5 aylıkken almıştı bnm bebiş on aylık oldu hala cesaret edip kullanamadım kapı pervazına asılıo bnmki önünde ses çıkaran oyuncakları fln var ama ben güvenlik açısından korktum kaldırdım yepyeni duruyo valla kullanıp memnun kalan varsa yazsında bende kullanayım :)))

Slm canım bence ıthal casual hoppala var cok gÜzel ve gÜvenlı bebıŞım cok hoŞuna gıdıyor ve mÜzıklı tavsıye ederım

Back