- 2 Haziran 2019
- 19
- 1
-
- Konu Sahibi Siinsirellaaa
Hiç bu açıdan düşünmemiştim emeklemeyi geciktirmesi iyi mi kötü mü sizceBen kullandım çok memnun.kaldim emeklemeyi birazda olsa geciktiriyor sik kullanilirsa ama gunde 1 saate kadar kullanmakta sikinti yok özellikle wc ve yemek yaparken filan kurtarici
O dönem kotu gibi gelmişti bana ama 14 aylık oğlum yürüyor 12 aylıkken yürüdü gerçek anlamda ve 2 aydır çok zorluyor bizi bence birazcık geciktirmesinde sıkıntı yok ama uzun süre kullanmamakta fayda varHiç bu açıdan düşünmemiştim emeklemeyi geciktirmesi iyi mi kötü mü sizce
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor şimdilik dişle alakalı sorunlar yaşatıyır bana ufaklıkO dönem kotu gibi gelmişti bana ama 14 aylık oğlum yürüyor 12 aylıkken yürüdü gerçek anlamda ve 2 aydır çok zorluyor bizi bence birazcık geciktirmesinde sıkıntı yok ama uzun süre kullanmamakta fayda var
Yürüyen çocuk etrafı keşfe çıkar o döker anne toplarmacera yeni başlar yani
Hiç bu açıdan düşünmemiştim emeklemeyi geciktirmesi iyi mi kötü mü sizce
Emekleselerde kurtulsakBiz 4.5 aylık olduk uykusuz fazladan öte aglayan gazı hala devam eden bir bebek benim kuzucum her dk kucak inanır mısınız hala yemegı ben yapamiyorum hoppalayı henüz cok kullanamiyoruz 3.5 aylikken almistik fakat ters bıraktgmda arka ayaklatiyla ellerni kullanmadan zorlaya zorlaya öne atıyor biraz daha elleri ve kolları kuvvetlense sanırım emekleyecgz cnku inanin kollarim kopuyor Allaha sukur sikayet etmiyorum fakat nedense asabi biraz