Bebek Beslenmesi Hoppala hakkında acil bilgi lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim emeklemeyi geciktirmesi iyi mi kötü mü sizce
O dönem kotu gibi gelmişti bana ama 14 aylık oğlum yürüyor 12 aylıkken yürüdü gerçek anlamda ve 2 aydır çok zorluyor bizi bence birazcık geciktirmesinde sıkıntı yok ama uzun süre kullanmamakta fayda var

Yürüyen çocuk etrafı keşfe çıkar o döker anne toplar macera yeni başlar yani

Bakalım bizi ne maceralar bekliyor şimdilik dişle alakalı sorunlar yaşatıyır bana ufaklık

Biz 4.5 aylık olduk uykusuz fazladan öte aglayan gazı hala devam eden bir bebek benim kuzucum her dk kucak inanır mısınız hala yemegı ben yapamiyorum hoppalayı henüz cok kullanamiyoruz 3.5 aylikken almistik fakat ters bıraktgmda arka ayaklatiyla ellerni kullanmadan zorlaya zorlaya öne atıyor biraz daha elleri ve kolları kuvvetlense sanırım emekleyecgz cnku inanin kollarim kopuyor Allaha sukur sikayet etmiyorum fakat nedense asabi biraz
Hiç bu açıdan düşünmemiştim emeklemeyi geciktirmesi iyi mi kötü mü sizce

Emekleselerde kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…