Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElHoppala alana yurutec hediye/Satılmıştır...
Canim oglm icin 4 ayindan 9 ayina kadar kullandi cokta guvenli halada kullanirim da benim tosuncuk boyu uzun 10 aylik icinden cikmaya calisiyor erken yurudu yurutecte yaninda hediye ediyorum oyle markali falandegil amacina uygun olsun die idarelik almistim oda duruyor onuda gonderiyorum cnm. Çıkarılabilir, elektronik, müzikli ve ışıklı oyun tepsisi Bebeğin zıplamasını sağlayan elastik askılar Kolay katlanıp kaldırılabilme özelliği 360° dönebilen oturma ünitesi Maksimum düzeyde dengeyi sağlayan geniş taban Kolay temizlenebilir şilte la & salıncak, 6 aydan büyük ve maksimum 12 kg olan bebeklerin kullanımı için uygundur Ağırlık: 7,9 kgEbatlar:.82 x 77 x 88 cm
Bugune ozel kampanya kizlar bir hafta yoktum donusum sebebi ile 3 urun 100tl Elden almak isterim kargoyla ugrastirma veni derseniz egerrr sariyer merkezdeyimm hee ona gore