Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Honest'ın eşyaları :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.geçen sene bi kaç resim eklemiştim eşyalarım diye fakat değiştirdik bugün yenilerini sipariş ettik..sizlerinde görüşlerini almayı istedim.bakalım beğenecekmnisiniz.buyruuuuuuuunnnnnbuyrunnnnnnnnn

Baran koltuk takımım
class yemek odası
helen yatak odası

Eklentiler

• $BARAN KOLTUK.webp
    $BARAN KOLTUK.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $CLASS YEMEK.webp
    $CLASS YEMEK.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $HELEN YATAK.webp
    $HELEN YATAK.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $HELEN YATAK4.webp
    $HELEN YATAK4.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $HELEN YATAK 2.webp
    $HELEN YATAK 2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 94
Devamı

Eklentiler

• $HELEN YATAK 3.webp
    $HELEN YATAK 3.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $YEMEK ODASI2.webp
    $YEMEK ODASI2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $YEMEK ODASI 3.webp
    $YEMEK ODASI 3.webp
    9 KB · Görüntüleme: 76
çok kibar ve şık hepsi. güle güle kullanın.

iyi günlerde kullanırsın inşallah hepsi çok güzel. özellikle dolabın çok kullanışlı görünüyor

Eşyaların çok şık ve zevkli biri tarafından seçilmiş. Çok beğendim güle güle kullan

yemek odası takımı ve koltuk takımını bende bu tonlarda düşünüodum çok beğendim ii günlerde kullan canım hangi marka olduğunu ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim

edit : yazmışsın görmemişim markasını :))

yemek odası takımı ve koltuk takımını bende bu tonlarda düşünüodum çok beğendim ii günlerde kullan canım hangi marka olduğunu ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim

edit : yazmışsın görmemişim markasını :))

:))
hepsini EVGÖRden aldım canım..toplam 6.200 tuttu (yatağıyla beraber.yatak 350)

Diğer beğenipte iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..daha iyileri sizlerin olsun inşallah..:1hug:

güle güle kullanın hepsi çok şık.

teşekkürler adaşım....:)

gerçekten hem uygun hemde çok şık kaliteleri nasıl acaba yorumları iyimi ya da sen kullandıkça habelerini alırız artık :) ii günlerde kullanınn inş. opuyorumnanaktan

evgör mağazasına uğramanı isterim resmen aşık oluyorsun mobilyaya:)))ben etrafımdan aldığım refereanslarla gitmiştim zaten yakındanda görünce tamam budur dedim:)çok teşekkürler iyi dileklerin için..

Back
X