Vitamin diye biliyorum sanırım B6 vitamini
Peki bunun yüksek çıkması kötü bir şey mi? Gebeliğe engel olabilir mi?Vitamin diye biliyorum sanırım B6 vitamini
Yüksekliği kalp hastalığı, bunama vs yapıyor sanırım. Gebeliğe şöyle engel olabilir pıhtı olma riski var yüksek olunca o yüzden belkiPeki bunun yüksek çıkması kötü bir şey mi? Gebeliğe engel olabilir mi?
Hmm anladım hafif pıhtılaşmam da varmış zaten teşekkür ederimYüksekliği kalp hastalığı, bunama vs yapıyor sanırım. Gebeliğe şöyle engel olabilir pıhtı olma riski var yüksek olunca o yüzden belki
Kaç çıktı meselaBugün öğrendim ki Homosisteyin yüksek çıkmış. Nedir bu? Bilen var mı? Gebeliğe engel mi acaba? Doktora pazartesi gidecem netten araştırdım ama anlayamadım ne olduğunu. Yardımcı olabilecek var mı
Referans aralığı 2,2-8,5 benimki 20Kaç çıktı mesela
İvedilikle kilo vermen lazımHmm anladım hafif pıhtılaşmam da varmış zaten teşekkür ederim
Aynen farkındayımİvedilikle kilo vermen lazım
Bi de bişey sorucam c.vid aşısı olmuş muydun? Ağır metal birikimi de buna sebep oluyo. Aslında gebelikten önce ağır metal detoksu yapsan iyi olur. Metal birikimi de zaten gebeliğe engelAynen farkındayım
Yok yok olmadım. Aşısını da olmadım covide de olmadımBi de bişey sorucam c.vid aşısı olmuş muydun? Ağır metal birikimi de buna sebep oluyo. Aslında gebelikten önce ağır metal detoksu yapsan iyi olur. Metal birikimi de zaten gebeliğe engel