• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homoreit lazer ile tedavi olan Anadolu yakası

suu2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
11
3
1
41
Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun .Anadolu yakasında lazer ile basur Hemoreit tedavisi olan sağlığına kavuşan arkadaşlar Dr önerisi alabilir miyim ???

Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun .Anadolu yakasında lazer ile basur Hemoreit tedavisi olan sağlığına kavuşan arkadaşlar Dr önerisi alabilir miyim ???
Merhaba bende olmak istiyorum da fiyat bilgisi aldınız mı hiç

Fiyat önemli tabi ama bana iyi Dr lazım olanlar varsa bilgi paylaşalım lütfen 🙏
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Merhaba tekrardan bende fiyat alıyorum 45-60 arası değişiyor Fakat yorumlara bakıyorum insanlar daha kötü haller almış ,insan kendini baştan asagı değiştiriyor fakat bu hastalığa çözüm duymadım senelerdir ,Nasıl ağrılı yaşayan bilir Lütfen kim olup iyileşti ise yazın bizde bakalım .İllaki bir doktor var ama kim nerde ‘ çok acı çekiyorum

Yani parasından ötürü olup iyileşen yok anlamıyorum neden bunun çaresini bulamadılar neden ,hepimiz utanıyorum fakat acılar içindeyiz Bize yardım eden kimse yok mu

İnsanlar kendini baştan yaratıyor ama hala basuru tedavisi olup kurtulan duymadım nasıl bir dünya anlaşmıyoruz.

Back