• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Homend Saç Düzleştirici Kullanan Var Mı?

cancer68

2 prens,1 prenses
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
2.127
771
363
38
Aksaray
Merhaba arkadaşlar,
3 yıldır remington s9950 kullanıyordum,saç düzleştirme konusunda kesinlikle harika bir ürün.cihazın alt kısmı ısıtmamaya başlayınca tamire götürdüm fakat rezistansı yanmış ve malesef yedek parçasını bulamadık üzülerek de olsa maşamı çöpe göndereceğim.şimdilerde yeni bir düzleştirici almak istiyorum tercihim yine remingtondan yana olacak gibi fakat geçenlerde elektrikli süpürge alırken homend düzleştiriciler dikkatimi çekti ve fiyatıda oldukça cazip.Anneler gününe özel 99 Tl'ye düşmüş üstelik indirim kodu kullandığınız anda %50 indirimle kargosu ile birlikte 53 Tl'ye geliyor.aranız da bu markanın düzleştiricilerini kullanan var mı acaba?

bahsettiğiniz sayfayı incelemiştim fakat pek tatmin edici gelmediği için burada da sormak istedim.tercihimi yine remingtondan yana yaptım :) homend'den elektrikli süpürge aldım %50+%30 indirimle şimdilik memnunum.ilginiz için teşekkür ederim...

bahsettiğiniz sayfayı incelemiştim fakat pek tatmin edici gelmediği için burada da sormak istedim.tercihimi yine remingtondan yana yaptım :) homend'den elektrikli süpürge aldım %50+%30 indirimle şimdilik memnunum.ilginiz için teşekkür ederim...
iyi akşamlar yazalı çok olmuş ama bende homend süpürge alacağım %50 lik kod var bende siz +%30 luğu nasıl yaptınız acaba ?

Back