- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 mü?Ben homend yeni aldim iki kez kullandim guzel agiz kismini buyuk yapmisler cok ufaltmak gerekmiyo seside cok cikmiyo garsntisi bile duruyo 800 tl idi ben alirken almayi dusunurseniz konusabiliriz ben hevedlendim aldim vaktim olmuyo kullanmaya bosuna duruyo
Evet oyleydi gecen sene almistim hem meyve hemde sebze sıkıyor digital ekran modeline bakiyim soyleyeyim istetseniz800 mü?![]()
800 degil 200Evet oyleydi gecen sene almistim hem meyve hemde sebze sıkıyor digital ekran modeline bakiyim soyleyeyim istetseniz
Anlis yazmisim yazdigimada bakmadan onaylamisim afedersiniz800 degil 200
Homend dava acsa yeridir urunletden 4 kat kar talep ediyo diye parmaklar telefon klavyesine buyuk geliyo bakmadan onayladim800 luk meyve sıkacağı cüzdanın bile suyunu çıkarır![]()
Kisacasi sesiz ve guzel bir urun yalniz birardak meyve suyu icin butun aparatlari yikamayi goze alamadigimdan kenarda duruyor cok da gerekli degil bence bu makinalarHomend dava acsa yeridir urunletden 4 kat kar talep ediyo diye parmaklar telefon klavyesine buyuk geliyo bakmadan onayladim
Bende de utusu caycisi ve kahve makinasi var cok cok memnunum caycisini bozdm bnm hatamdi ama servis evimden aldi sorunlari giderdi kreclenmesini falanda temizledi hic bir ucret odemeden evime teslim etti o yuzden katilamicam bu yorumunuza. Simdide kati meyve sikacagi almak istiyorum kullananlardan yorum bekliyorumHomend'in 3 adet aletini atmış biri olarak yorum yapayım. Çağrı merkezi inanılmaz sorumsuz, yetkili servisleri her türlü sorunun sizden kaynaklanmasını sağlamak için elinden geleni yapıyorlar. Çaycımız 2 hafta içinde paslandı, süpürgemiz 1 ay dolmadan çekmemeye başladı, mini robotumuz 2. ayında bozuldu. Süpürgemiz servisten geldiğinde üzerinde şu not vardı: 'Çok kirli ortamı süpürmemeye çalışın.' Bu kadar da terbiyesizler.
Aldınız mı bilmiyorum ama homend alırken beş kere düşünmenizi tavsiye ederim.
Bende de utusu caycisi ve kahve makinasi var cok cok memnunum caycisini bozdm bnm hatamdi ama servis evimden aldi sorunlari giderdi kreclenmesini falanda temizledi hic bir ucret odemeden evime teslim etti o yuzden katilamicam bu yorumunuza. Simdide kati meyve sikacagi almak istiyorum kullananlardan yorum bekliyorum