Home office işte çalışan var mi?

lawleaaa

forever young
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
22
1
6
20
Merhaba kizlar. Home office calisan birisi varsa sorucagim soruyu cevaplarsaniz cok isterim.
Nasil calisiyorsunuz ve ne kadar para kazaniyorsunuz?
Zor mu ?
Ve home office icin hangi is cok kârli ve iyidir?
Simdiden cok teşekkürler:)

Merhaba kizlar. Home office calisan birisi varsa sorucagim soruyu cevaplarsaniz cok isterim.
Nasil calisiyorsunuz ve ne kadar para kazaniyorsunuz?
Zor mu ?
Ve home office icin hangi is cok kârli ve iyidir?
Simdiden cok teşekkürler:)
Ben özel bı kargo şirketinin bilindik bı telefon markasının uluslararası temsilciyim, şirkete göre değişiyor olabilir isim çok yoğun ama homeoffice çalışmak gayet iyi bence konforlu bı kere

Ben grafikerim, homeoffice çalışıyorum ama iki farklı matbaa için çalışıyorum. Kendim hariçten müşteri aramıyorum. Normal işe gider gibi maaş alıyorum sigortam da yatıyor.

Zorluğu da var kolaylığı da. Mesela her sabah erkenden hazırlanıp trafik çekmek zorunda değilsiniz ama biraz antisosyal oluyorsunuz gibi gibi...

Yazılımcılar da home office, bazı müşteri temsilcileri de. Onun skalası çok geniş yani. Ben reklam sektöründeyim, dışarıda çalışmakla karşılaştırınca (yani dışarıda çalışan birinin yemeği, kıyafeti, yol parasını vs çıkarırsanız) kendimce memnundum maaşımdan. Bence zor çünkü iş işte kalmıyor. Dün gece 9-12 arası toplantıdaydım mesela home office olduğu için her dakika bilgisayara ulaşılabilir olduğunuzu düşündükleri için kemiğinizi bile sıyırabiliyorlar.

Mesleğe göre değişir ben de home office çalışıyorum kendi işim bir firmaya bağlı değilim danışmanlık gibi diyelim.
Bilgisayarımı alıp sabah cafe’lere gidip çalışıyorum çoğu zaman.
Maddi olarakta bir yere bağlı olmadığım icin çalıştığım kadar kazanıyorum diyelim

Evden çalışıyorum, çeviri proje müdürüyüm. bir şehre bağlı kalmamak harika. sık sık seyahat edebiliyorum. bilgisayarım neredeyse ofisim orada.
teknolojik yatırım yapıyorum. rahat etmek için en güzel mouse, klavye, kulaklığı alıyorum.
tek dezavantajı insan eve çok alışıyor ve bazen dışarı çıkmak işkence gibi geliyor. hele kışın..

En son 45 gün dışarı çıkmadığımı fark eden ben

beni artık erkek arkadaşım zorla çıkarıyor markete, delirceksin kalk gezelim artık diyor. 20-25 gün çıkmıyordum ben de o pijamaların rahatlığı, evin sıcaklığı, köpürtmesi.... anlayamazsınız

1 ay önceye kadar aynı öyleydim sonra eh yeter be dedim her sabah düzenli bir cafeye gidip çalışmaya başladım o kadar iyi geldi ki plaza kızı gibi giyinip gidiyorum her gün

1 ay önceye kadar aynı öyleydim sonra eh yeter be dedim her sabah düzenli bir cafeye gidip çalışmaya başladım o kadar iyi geldi ki plaza kızı gibi giyinip gidiyorum her gün
ayyy ne iyi etmişsiniz. ben de öyle bir heves çıktım sabah arkadaşımla kafeye gittik, cereyanda kalmışım hasta oldum öyle unutmuşum doğal ortamı

ayyy ne iyi etmişsiniz. ben de öyle bir heves çıktım sabah arkadaşımla kafeye gittik, cereyanda kalmışım hasta oldum öyle unutmuşum doğal ortamı
İşte tek gidilecek mesela Starbucks tarzı bir yer içeri oturulacak kahve alıp bilgisayara kurulacak missss aşırı havalı duruyor dışarıdan bi de

Dışarıda işim olduğu zaman eşime soruyorum, hava nasıl ne giyilir, şunu giysem üşünecek hava var mı

Ama okul başladığından beri oğlumu okula götürüp getiriyorum. Okul bahçesinde kapıya kilitlenmiş şekilde beklerken sosyalleşmenin tadına varıyorum

Geçen komşu teyze çağırdı televizyonu bozulmuş. Eşim diyor ki hadi iyisin bugün de sosyalleştin

Geçen komşu teyze çağırdı televizyonu bozulmuş. Eşim diyor ki hadi iyisin bugün de sosyalleştin
Bugün okul dönüşü komşuyla rastlaştım yolda. Nereden böyle, falan yerden geliyorum, ben de şuradan dönüyorum, iyi hadi görüşürüz... Konuşmaktan çenelerim ağrımış inanır mısın

Üyeye cevabı direkt vermeden dolaylı yoldan anlattık. Bazıları ülke ülke gezerken bazıları asosyalliğin dibine varabiliyormuş

Üyeye cevabı direkt vermeden dolaylı yoldan anlattık. Bazıları ülke ülke gezerken bazıları asosyalliğin dibine varabiliyormuş
Grafik programlarım çok şarj harcıyor ve fareyle çalışmam lazım, touchpadle olmuyor illa masa olacak. Çalışırken de odaklanmam lazım muhabbet ederken çalışamıyorum. O yüzden aman laptopumu alayım gezeyim gibi bir şansım yok. Sırf mail attığım bi işim olsa neden olmasındı, gezerdim yani.

Nereye geziyorum birinci sınıfa giden oğlum var. Hey gidim hey...

Bende çocuk yok ama aynı durumdayım. Sağ olsun patronumuz 3.5 dakikada 1 toplantı daveti attığı için çişe bile zor yetişiyorum aman yazarsa diye. Mesai sonu zaten mezardan kalkmış zombimsi bir şey olduğum için sonrasında da gezemem. İçim geçmiş

Evden çalışmak sanırım işine göre değişiyor kardesimde evden çalışıyor yazılımcı yurtdışı bağlantılı gece yarısı bile toplantısı oluyor yada sabaha karşı bile bana göre zor mu zor bazen arkadaslari diyor oh keyif senin diye istediğin saatte başlarsın yada canın istemezse baslamazsin siz öyle zannedin diyor kardeşim evden çalışma deyince bazı insanlar sanırım istediği gibi hareket ediyor zannediyor.

Evden çalışınca giderde artıyor bence elektrik,su yada yemek masrafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…