- 15 Eylül 2022
- 22
- 1
- 6
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özel bı kargo şirketinin bilindik bı telefon markasının uluslararası temsilciyim, şirkete göre değişiyor olabilir isim çok yoğun ama homeoffice çalışmak gayet iyi bence konforlu bı kereMerhaba kizlar. Home office calisan birisi varsa sorucagim soruyu cevaplarsaniz cok isterim.
Nasil calisiyorsunuz ve ne kadar para kazaniyorsunuz?
Zor mu ?
Ve home office icin hangi is cok kârli ve iyidir?
Simdiden cok teşekkürler:)
En son 45 gün dışarı çıkmadığımı fark eden benEvden çalışıyorum, çeviri proje müdürüyüm. bir şehre bağlı kalmamak harika. sık sık seyahat edebiliyorum. bilgisayarım neredeyse ofisim orada.
teknolojik yatırım yapıyorum. rahat etmek için en güzel mouse, klavye, kulaklığı alıyorum.
tek dezavantajı insan eve çok alışıyor ve bazen dışarı çıkmak işkence gibi geliyor. hele kışın..
beni artık erkek arkadaşım zorla çıkarıyor markete, delirceksin kalk gezelim artık diyor. 20-25 gün çıkmıyordum ben de o pijamaların rahatlığı, evin sıcaklığı, köpürtmesi.... anlayamazsınızEn son 45 gün dışarı çıkmadığımı fark eden ben
1 ay önceye kadar aynı öyleydim sonra eh yeter be dedim her sabah düzenli bir cafeye gidip çalışmaya başladım o kadar iyi geldi ki plaza kızı gibi giyinip gidiyorum her günbeni artık erkek arkadaşım zorla çıkarıyor markete, delirceksin kalk gezelim artık diyor. 20-25 gün çıkmıyordum ben de o pijamaların rahatlığı, evin sıcaklığı, köpürtmesi.... anlayamazsınız
ayyy ne iyi etmişsiniz. ben de öyle bir heves çıktım sabah arkadaşımla kafeye gittik, cereyanda kalmışım hasta oldum öyle unutmuşum doğal ortamı1 ay önceye kadar aynı öyleydim sonra eh yeter be dedim her sabah düzenli bir cafeye gidip çalışmaya başladım o kadar iyi geldi ki plaza kızı gibi giyinip gidiyorum her gün
İşte tek gidilecek mesela Starbucks tarzı bir yer içeri oturulacak kahve alıp bilgisayara kurulacak missss aşırı havalı duruyor dışarıdan bi deayyy ne iyi etmişsiniz. ben de öyle bir heves çıktım sabah arkadaşımla kafeye gittik, cereyanda kalmışım hasta oldum öyle unutmuşum doğal ortamı
Dışarıda işim olduğu zaman eşime soruyorum, hava nasıl ne giyilir, şunu giysem üşünecek hava var mıEn son 45 gün dışarı çıkmadığımı fark eden ben
Geçen komşu teyze çağırdı televizyonu bozulmuş. Eşim diyor ki hadi iyisin bugün de sosyalleştinDışarıda işim olduğu zaman eşime soruyorum, hava nasıl ne giyilir, şunu giysem üşünecek hava var mı
Ama okul başladığından beri oğlumu okula götürüp getiriyorum. Okul bahçesinde kapıya kilitlenmiş şekilde beklerken sosyalleşmenin tadına varıyorum
Bugün okul dönüşü komşuyla rastlaştım yolda. Nereden böyle, falan yerden geliyorum, ben de şuradan dönüyorum, iyi hadi görüşürüz... Konuşmaktan çenelerim ağrımış inanır mısınGeçen komşu teyze çağırdı televizyonu bozulmuş. Eşim diyor ki hadi iyisin bugün de sosyalleştin
Üyeye cevabı direkt vermeden dolaylı yoldan anlattık. Bazıları ülke ülke gezerken bazıları asosyalliğin dibine varabiliyormuşBugün okul dönüşü komşuyla rastlaştım yolda. Nereden böyle, falan yerden geliyorum, ben de şuradan dönüyorum, iyi hadi görüşürüz... Konuşmaktan çenelerim ağrımış inanır mısın
Grafik programlarım çok şarj harcıyor ve fareyle çalışmam lazım, touchpadle olmuyor illa masa olacak. Çalışırken de odaklanmam lazım muhabbet ederken çalışamıyorum. O yüzden aman laptopumu alayım gezeyim gibi bir şansım yok. Sırf mail attığım bi işim olsa neden olmasındı, gezerdim yani.Üyeye cevabı direkt vermeden dolaylı yoldan anlattık. Bazıları ülke ülke gezerken bazıları asosyalliğin dibine varabiliyormuş
Bende çocuk yok ama aynı durumdayım. Sağ olsun patronumuz 3.5 dakikada 1 toplantı daveti attığı için çişe bile zor yetişiyorum aman yazarsa diye. Mesai sonu zaten mezardan kalkmış zombimsi bir şey olduğum için sonrasında da gezemem. İçim geçmişGrafik programlarım çok şarj harcıyor ve fareyle çalışmam lazım, touchpadle olmuyor illa masa olacak. Çalışırken de odaklanmam lazım muhabbet ederken çalışamıyorum. O yüzden aman laptopumu alayım gezeyim gibi bir şansım yok. Sırf mail attığım bi işim olsa neden olmasındı, gezerdim yani.
Nereye geziyorum birinci sınıfa giden oğlum var. Hey gidim hey...