Gelinlik Modelleri Hollywood'un kırmızı halı gelinleri :)

bunların hepsi gelinlik giymiş resmen. ilginç.
ama tuttum.
güzel duruyor..
teşekkürler bu güzel, paylaşım için

ablada çok güzel taşımış ama gerçekte gelinlik niyetli giyilse hafif taş süslemeleri ile çok daha şık olurmuş

ablada çok güzel taşımış ama gerçekte gelinlik niyetli giyilse hafif taş süslemeleri ile çok daha şık olurmuş

evet biraz sade kaçmış ama alt kısmı çok gzl bende bu tarz bişiy düşünüyrm tabii üstü böle değil daha süslü ondan ilgimi çekti.

Allah gönlüne göre versin canım...
Tamamına erdirsin inşallan...

model aslında çok şık bütünü ile ama işte biraz süsü boncuku eksik:icecream:

Allah gönlüne göre versin canım...
Tamamına erdirsin inşallan...

model aslında çok şık bütünü ile ama işte biraz süsü boncuku eksik:icecream:

biz türk adetlerine göre şatafatlı gelinliklere alışmışız bunlar bize çok sade geliyor.
bende hep tereddüt ediyrm bu şekil gelinlik istiyrm yadırganırmıyım die ama çok da hoşuma gidiyor bu kadar sade olmasa da çokda abartıya kaçmadan dar bi gelinlik giymek hep hayalimdeydi amin canım teşk. ederim

haklısın canım :)
işlemesinde yaparsın sende şatafatı ohhh fıstık gibi olur valla...

arkadaşlar bunlar gelinlik değil ki ..gelinlik gözüyle bakarak yorum yapmışsınız..hem düğün değil bir şey değil neden gelinlik giysinler ..bildiğiniz beyaz elbise bunlar :)

ben penelope cruz ve eve mendes e bayılırım ..çok şık ve güzeller..zaten profil resmim de eva mendes seviyorum o kadını..bir de jennifer aniston ve sarah jessica parker da şık bayanlar ;) onların elbiselerini de beğendim..

Back