• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hollywod sarısı kullanalar buraya

arkadaşım rofle yaptırmıştı ve roflelerinin bazı yerleri turuncumsu bazı yerleri sarıydı . bızde hollywoodla boyadıgımızda rofleli olan yerleri kapaktakı fotodakı sarıyla aynı olmuştu ve parlaklık gelmişti.
seninde işini görur sanırım arkadaşımın bozuk roflesini bile duzeltti. seninkinide tutması gerekli dıye duşunuyorum

anladim canimcimm o zaman guzel olcak insalla kopma yanma olmaz dimi evde kendim hic yapmadimda boya nasil yapcam canimcima.s.

anladim canimcimm o zaman guzel olcak insalla kopma yanma olmaz dimi evde kendim hic yapmadimda boya nasil yapcam canimcima.s.

hollywoodun peroksıtı yuzde 6 lık. arkadasımın saçını roflesisinden 1 gun sonra yapmıştık ve yanmamıştı. ama senin saçın dırençli mi saglam mı bılemem. kararsızan çok az bı kısmını sür . sonuca gore hepsini boyarsın.

saol canimcim yardimlarin icin kullanma klavuzu icindemi kac dakkika bekletcem falan yaziomu once birazina surerim bakalim reaksion nolcak sonra tamamini yaparim

arklar ben bu boyayı 1 yıl kadar önce kullanmıştım, kendi saçım küllü kumral ama bu boyayla iğrenç turuncu bi sarı olmuştu :S herkeste farklı durur tabi :) ben ilk defa saçımı boyuyodum o zamanlar ve kapaktaki gbi saçım olcak die çok hecanlanmıştım :D

voila nın altın sarısı çok güzel tavsiye ederim arkadaşlar loreal in altın sarısı aradım ama malesef yok voilanın çok hoş tabi bulursanız çok çabuk bitiyor marketlerde:):1:

Back