• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hollywod sarısı kullanalar buraya

nasıl bişey resmini falan koysaydın keşke=)
benim saçım hollywood sarısııııııııı:roflol:

553buyukyz8.jpg

hollywood sarısı buymuş arkadaşlar

Yanü güzeL renk ama makyajsız ve fönsüz çokda doğal durmuyor.Ben kullandım bu rengi sürekli fön kullanıyosan yap derim.Ama daha küllü daha doğal renkler tercih edebilirsin....

valla bence de pek hoş deil hollywood sarısı..gerçi ilk defa konuyu açan arkadaştan duydum=)
bu tonlarda sarı biraz fazla kadınsı gibi geldi bana bilmiorum..

9.1 Viking arkladaşımın saç rengi :) Süper yakışıyor çok doğal bi kere...
Ama ben biraz uçuk olduğum için 10 iskandinavyayı tercih ederim :D

küllü sarı hafif kızıl renkli saçı boyayınca yeşil gibi bir renge dönüştürmez mi arkadaşlar ve birde ben nette bulamıyorum renk kartelaları..saçım şuan 8 no ile boyalı lorealın üstteki kartelada var.tabi aktı rengi biraz daha açık yapiim dedim o yüzden sordum sizlerede küllü rengi olur mu diye..

rofleli olan yerleri parlatır ve kutunun ustundeki rengin aynısını elde edersin. arkadaşın kotuleşmiş roflelerinin ustune uyguladıgımızda gayet memnun kalmıştı sonuctan

anladim canim peki kahverengi olan yerler sari olurmu?malum rofleli sacimin kendi rengi kahverengi ustunde sari rofle vara.s.

o zaman roflemin rengi deisirmi sarida daha canli bi sari istiorumm bebek sarisimi ne diolar

arkadaşım rofle yaptırmıştı ve roflelerinin bazı yerleri turuncumsu bazı yerleri sarıydı . bızde hollywoodla boyadıgımızda rofleli olan yerleri kapaktakı fotodakı sarıyla aynı olmuştu ve parlaklık gelmişti.
seninde işini görur sanırım arkadaşımın bozuk roflesini bile duzeltti. seninkinide tutması gerekli dıye duşunuyorum

Back