• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollandaya kar yağdı!

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Kaç senedir hollandaya ilk defa bu kadar çok kar yagdi. Fotograftaki bayan yabanci degil. Forumdaki sirine66. opuyorumnanaktan

285.jpg

288.jpg

292.jpg

296.jpg

298.jpg

ay donuyorum yaaaa,ama kari seyretmek cok guzell,yesilirmak ablacimm seni ben cok ozledim biliyormusunn,nicimi degistirdimm tulp desem tanirsin dimi,,

sans desem valla yaticaktim bi dolanayim dedim seni gordumm icim kipir kipir olduu,iyiyim ablamm bebisim bile olduu alistik buraya yanliz hava soguk olmasa bide donuyorum ya eve kapandim kaldim,sen nasilsin bi gittiniz bende bonusda daha girmedik bu muddet sonra tekrar devam bagimlilik yapiyor burasi hahaha,ay turkiyede biraktigim arkadasimi bulmus gibi oldum valla cok sevindimm

uzunca bırsuredır gırmıyordum evet haklısın bebısın hayırlı ugurlu olsun ıns. Alısmısssın bak cok sevındım. Neyın oldu hayatım

oglusum var birbucuk yasindaa oldu bile bebislikten cikti ama yinede bebekmsne adresim hala duruyor ablacimm geri eklersen beni oradan devam ediriz simdik burayi mesgul etmis gibi olmayalimm

tulp coktandır o adresı kullanmıyorum artıkım gorusuruz msj bolumune yenı adres acınca bıldırırım optum canım sevgıler

BENDE:umursamaz: YARIN FOTO CEKIP KOYACAM BURAYA HOLLANDADA KELEK KAR DIYEkaydirigubbakcemile2 ALLAHIM KAR I BILE COK GORUYOR HAVASI SOGUK INSANLARI SOGUK BU ULKEYE TIRNAK VERMIYO TIRNAKKK

burda kar yagisi hala dewam ediyorrrr yasasinnnnhihoyyytgunduz gozune daha cok fotograf cekecegimm

Back