Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamiyorum neden vatan dusmani olalim? Hollandanin hareketi dogru demiyoruz iki taraf da kendi secmenine oynuyor. Bunu elestirdik diye vatan haini mi oluyoruz?Vatan düşmanı misiniz anlamadım gitti.. Bu hareketi kinayacaginiza , giden kişiler akp li olduğu için hollandaya neredeyse destek vereceksiniz.
Yok diplomatik yanlışlık yok bilmem ne.. Ne olursa olsun , karşılığı bu olmamalıydı.
Jop ve köpeklerle(!) Türk vatandaşlara saldirmalari da cabasi.
Lale almeycez artık ..hıhh küstük iştehollanda markalarına boykot listesi hazırlanmıs bile:) ben bunu biyerden hatırlıyorum:)
Ben anlamiyorum neden vatan dusmani olalim? Hollandanin hareketi dogru demiyoruz iki taraf da kendi secmenine oynuyor. Bunu elestirdik diye vatan haini mi oluyoruz?
Akpli oldugu icin degil devletin imkanlarini kullanarak Evet propagandasi yapan ; ulkemize gelip miting yapmayın guvenliginizi saglayamayiz secimlerden sonra gelin (belki bahane bilemiyorum) diyen bir ulkeye tabir-i caizse "yiyorsa alma" dersen o da almaz. Ustune baska bir bakani kara yoluyla inat icin yollarsan bunlari yasaman kacinilmaz.
Akp sirf Evet oylarinin artmasi icin (avrupa bize dusman algisiyla) ulkenin imajini dusunmeden hareket ediyor vatan haini biz oluyoruz. Bi bak bakalim asil vatan hainleri kimler?
Yunanistan adalarimiza bayrak dikerken Kibris giderken sesi cikmayanlar Evet mitingi yapamadiklari icin cildiriyor.
Vatan dusmani gormek istiyorsan bunlara ses cikarmayip bugun tepki gosterenlere bak.
Diplomasi en başından beri iki taraf tarafindan da dikkate alinmiyor. Diyorum ya iki tarafta da secim var herkes ic siyasete gore hareket ediyor. Burada Hollandanin tavrinin blof olmadigi acik ortadaydi bunu gorup tekrar bakani bu hale dusurmemeliydiler.Karanfil, ne zaman dış ülkelerle ilgili bir haber olsa ya sonuna kadar taktir ediliyor ya da Türkiye ile eşleştirilip , tü işte bizim ülke böyle deniliyor.
Diyorum ya , sebep herneyse bunu yapmaya hakları yoktu. Insanlık dışı hareketler yapıldı vatandaşlara üstelik.
Aynen katiliyorum. Bu hareket aslen hayir cenahina zarar verir. Simdi bu komplocu kesim dış mihrak goygoyu, almanlar betonarmeleri kıskaniyorlar diye evet propagandasi yaparlar. Icerde yapamadigi oy devsirmesini disaridan sagladigi magduriyetle yapacak. Çunku insalarin nefrerini körükleyen kutuplastirarak ötekilestirerek yapilan siyaset uzun vadede uluslar arasi diplomaside kaybettirsede kısa vadede oy kazandirir.Diplomasi en başından beri iki taraf tarafindan da dikkate alinmiyor. Diyorum ya iki tarafta da secim var herkes ic siyasete gore hareket ediyor. Burada Hollandanin tavrinin blof olmadigi acik ortadaydi bunu gorup tekrar bakani bu hale dusurmemeliydiler.
Akp bu olay benim lehime oylarimi da arttirir diye dusunerek hareket etti. Turkiye Cumhuriyetinin imajini oy icin dusunmeyenleri elestirmek vatan hainligi degildir.
Sebep her neyse diyemiyorum cunku Akp bunun olmasini isteyerek hareket etti. Bunu gordugumuz icin de karsi taraf pek umrumda degil
Hollanda hukumeti bizimkilere beklediginiz baska biri varmi diye soruyor hayir cevabi veriyorlar ve sonrada almanyadaki bakani karayoluyla sinirdan iceri sokup guvenlik guclerine de yanlis bilgiyle yön verip hedef sasirtiyorlar. Dedigin gibi bu nasil bir aymazliktir aklı almiyor insanin.Rezilligin savunmasi olur mu? Oluyormus.
Adamlari kapidan kovuyorsun bacadan girmeye calisiyorlar, oradan da kovulunca magduru oynuyorlar.. Durmak yok! Yola devam! Tunel kazin girin elalemin memleketine zorla!
Sizi evine sokmayan komsunun evine arka kapidan dolasip ille de girmeye calismak bu. Koskoca bir devletin bakanina yakisiyor mu?
Bu yasima geldim, bir Turk bakaninin gururunu haysiyetini bu kadar ayaklar altina aldigi bir gun, bir donem yasamadim, bu ilk! Yaziklar olsun be!.. Sen istersen yer ile yeksan ol, halkini da birlikte asagi cekmesen olmaz mi? Bu karakterde insanlar nasil oldu da bu milleti temsil yetkisi aldilar, anlamak mumkun degil. Kendileri ile birlikte Turk milletinin de itibarini yok ediyorlar. Ne rezil bir donemden geciyoruz, bakalim daha neler gorecegiz..
Hollanda nüfusunun %7 sı sanırım ABD vatandaşı ABD de mi Hollanda'ya mecbur bu mantıkla? Ülkeler arası göçler normal her ülke göç verir göç alır. Türkiye'ye özgü bir durum değil.. Bakın düyanın her yerinde mevcut bi durum..
Siz ortamı germeye gittiniz derken sakin olun Türk konvoyunda ben yoktum.. Tüm Türkiye'yi temsil eden bir bakan vardı, hepimizi yani..
Evet kurallar kurallar 2008 den beri var, daha önce böyle bir tepkiyle karşılaşılmadı.
Türk bir bakanın sınır dışı edilmesini haklı sebeplere dayandırıyorsunuz.
Az Önce bi yazı okumuştum Allah içimizdeki hollandalılardan korusun diye açık bir örneğini oluşturdunuz.
Neyse sizinle tartışmak gibi bir gayem yok, yeterince işim var.
Hayırlı akşamlar dilerim hanımefendi
Bizim gibi Avrupada yaşayıp, nimetlerinden faydalanıp bide utanmadan yaşadığı ülkeye kafa tutan insanları varya ha Allah tüm insanlığıda onlarda korusun...
Sizede HAYIR lı akşamlar hanımfendi...