• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollandalı Wilders'ten Bakan Kaya'ya: Git ve asla geri dönme!

Teror ve uyusturucu ile beslenen ulkede yasayan gurbetci kardeslerim gun birlik olma gunudur tasi taragi toplayip buraya gelin acil!! Derhal !!! Bekleniyorsunuz!!!!
Biz bu oyunu bozacagiz Almanya Fransa Hollanda !! Tum gurbetci kardeslerim birlesin ve öz vataniniza dönün bizi istemeyeni biz hic istemeyiz !!!!
:KK53:

Bir zamanlar kola döküyorlardı şimdi portakal kesiyorlar:KK53: Bunlar çok komik.

Vatan düşmanı misiniz anlamadım gitti.. Bu hareketi kinayacaginiza , giden kişiler akp li olduğu için hollandaya neredeyse destek vereceksiniz.
Yok diplomatik yanlışlık yok bilmem ne.. Ne olursa olsun , karşılığı bu olmamalıydı.
Jop ve köpeklerle(!) Türk vatandaşlara saldirmalari da cabasi.
Ben anlamiyorum neden vatan dusmani olalim? Hollandanin hareketi dogru demiyoruz iki taraf da kendi secmenine oynuyor. Bunu elestirdik diye vatan haini mi oluyoruz?

Akpli oldugu icin degil devletin imkanlarini kullanarak Evet propagandasi yapan ; ulkemize gelip miting yapmayın guvenliginizi saglayamayiz secimlerden sonra gelin (belki bahane bilemiyorum) diyen bir ulkeye tabir-i caizse "yiyorsa alma" dersen o da almaz. Ustune baska bir bakani kara yoluyla inat icin yollarsan bunlari yasaman kacinilmaz.

Akp sirf Evet oylarinin artmasi icin (avrupa bize dusman algisiyla) ulkenin imajini dusunmeden hareket ediyor vatan haini biz oluyoruz. Bi bak bakalim asil vatan hainleri kimler?

Yunanistan adalarimiza bayrak dikerken Kibris giderken sesi cikmayanlar Evet mitingi yapamadiklari icin cildiriyor.
Vatan dusmani gormek istiyorsan bunlara ses cikarmayip bugun tepki gosterenlere bak.

Ben anlamiyorum neden vatan dusmani olalim? Hollandanin hareketi dogru demiyoruz iki taraf da kendi secmenine oynuyor. Bunu elestirdik diye vatan haini mi oluyoruz?

Akpli oldugu icin degil devletin imkanlarini kullanarak Evet propagandasi yapan ; ulkemize gelip miting yapmayın guvenliginizi saglayamayiz secimlerden sonra gelin (belki bahane bilemiyorum) diyen bir ulkeye tabir-i caizse "yiyorsa alma" dersen o da almaz. Ustune baska bir bakani kara yoluyla inat icin yollarsan bunlari yasaman kacinilmaz.

Akp sirf Evet oylarinin artmasi icin (avrupa bize dusman algisiyla) ulkenin imajini dusunmeden hareket ediyor vatan haini biz oluyoruz. Bi bak bakalim asil vatan hainleri kimler?

Yunanistan adalarimiza bayrak dikerken Kibris giderken sesi cikmayanlar Evet mitingi yapamadiklari icin cildiriyor.
Vatan dusmani gormek istiyorsan bunlara ses cikarmayip bugun tepki gosterenlere bak.

Karanfil, ne zaman dış ülkelerle ilgili bir haber olsa ya sonuna kadar taktir ediliyor ya da Türkiye ile eşleştirilip , tü işte bizim ülke böyle deniliyor.

Diyorum ya , sebep herneyse bunu yapmaya hakları yoktu. Insanlık dışı hareketler yapıldı vatandaşlara üstelik.

Rezilligin savunmasi olur mu? Oluyormus.:kusmuk:

Adamlari kapidan kovuyorsun bacadan girmeye calisiyorlar, oradan da kovulunca magduru oynuyorlar.. Durmak yok! Yola devam! Tunel kazin girin elalemin memleketine zorla!

Sizi evine sokmayan komsunun evine arka kapidan dolasip ille de girmeye calismak bu. Koskoca bir devletin bakanina yakisiyor mu?

Bu yasima geldim, bir Turk bakaninin gururunu haysiyetini bu kadar ayaklar altina aldigi bir gun, bir donem yasamadim, bu ilk! Yaziklar olsun be!.. Sen istersen yer ile yeksan ol, halkini da birlikte asagi cekmesen olmaz mi? Bu karakterde insanlar nasil oldu da bu milleti temsil yetkisi aldilar, anlamak mumkun degil. Kendileri ile birlikte Turk milletinin de itibarini yok ediyorlar. Ne rezil bir donemden geciyoruz, bakalim daha neler gorecegiz..

Karanfil, ne zaman dış ülkelerle ilgili bir haber olsa ya sonuna kadar taktir ediliyor ya da Türkiye ile eşleştirilip , tü işte bizim ülke böyle deniliyor.

Diyorum ya , sebep herneyse bunu yapmaya hakları yoktu. Insanlık dışı hareketler yapıldı vatandaşlara üstelik.
Diplomasi en başından beri iki taraf tarafindan da dikkate alinmiyor. Diyorum ya iki tarafta da secim var herkes ic siyasete gore hareket ediyor. Burada Hollandanin tavrinin blof olmadigi acik ortadaydi bunu gorup tekrar bakani bu hale dusurmemeliydiler.
Akp bu olay benim lehime oylarimi da arttirir diye dusunerek hareket etti. Turkiye Cumhuriyetinin imajini oy icin dusunmeyenleri elestirmek vatan hainligi degildir.
Sebep her neyse diyemiyorum cunku Akp bunun olmasini isteyerek hareket etti. Bunu gordugumuz icin de karsi taraf pek umrumda degil

Kendi cikarlarina gelecek durumlari yenikapi ruhu mantigiyla milli mesele haline getirip sonrada halk destegi devsirme durumundan baska birsey degil bu durum. Almanya yada hollandanin izin vermedigi sey dış isleri bakani cumhur baskani yada herhangi bir turk devlet yetkilisinin tamamen objektif bir mitingi degildir. Bu ülkelerde miting yapmak isteyen kisiler tamamen bir partinin yani akpartinin propagandasini yapmakve oy talebi icin gidiyorlar. Yani bu ulkelere gittikleri sapka ve kimlik turk devlet yetkilisi kimligi degildir. Tamamen akparti temsilcileri olarak gidiyorlar. Yani devlet yetkilisi gidip diasporadaki turk vatandaslarinin sorununu dinlemek icin gitmiyor. Yasaklanan ve izin verilmeyen turk bakani turk cumhurbaskani degildir. Sadece akp mitingine izin verilmemistir. Izin verip vermemek adamlarin keyfine kalmis bir durum. Ermenistan yada israilde ayni propagandayi turkiyede yapmak istese turkiyede keyfine gore izin verir yada vermez. Ayrica burasi senin ciftligin olabilir ama oralar senin cöplugun degil. Sen kalkar adamlara faşizan nazi artigi dersen oda kalkar sana bu ambargoyu koyar. Net..

Diplomasi en başından beri iki taraf tarafindan da dikkate alinmiyor. Diyorum ya iki tarafta da secim var herkes ic siyasete gore hareket ediyor. Burada Hollandanin tavrinin blof olmadigi acik ortadaydi bunu gorup tekrar bakani bu hale dusurmemeliydiler.
Akp bu olay benim lehime oylarimi da arttirir diye dusunerek hareket etti. Turkiye Cumhuriyetinin imajini oy icin dusunmeyenleri elestirmek vatan hainligi degildir.
Sebep her neyse diyemiyorum cunku Akp bunun olmasini isteyerek hareket etti. Bunu gordugumuz icin de karsi taraf pek umrumda degil
Aynen katiliyorum. Bu hareket aslen hayir cenahina zarar verir. Simdi bu komplocu kesim dış mihrak goygoyu, almanlar betonarmeleri kıskaniyorlar diye evet propagandasi yaparlar. Icerde yapamadigi oy devsirmesini disaridan sagladigi magduriyetle yapacak. Çunku insalarin nefrerini körükleyen kutuplastirarak ötekilestirerek yapilan siyaset uzun vadede uluslar arasi diplomaside kaybettirsede kısa vadede oy kazandirir.

Eğer ki Hollanda aynen bakana karşı çıktığı gibi hayır kampanyasına da izin vermeseydi haklı olabilirler ,yaptırmak istemeyebilirler diyebilirdik.Fakat Abdüllatif Şener ,Metin Feyzioğlu hayır kampanyası yapınca destek veriliyor ,izin veriliyor ,hatta gazetelere manşet yapılıyorsa kusura bakılmasın.
Ortada köpek tarafından ısırtılan bir Türk vatandaşi var.Hangi görüşten olduğu farkeder mi?

Rezilligin savunmasi olur mu? Oluyormus.:kusmuk:

Adamlari kapidan kovuyorsun bacadan girmeye calisiyorlar, oradan da kovulunca magduru oynuyorlar.. Durmak yok! Yola devam! Tunel kazin girin elalemin memleketine zorla!

Sizi evine sokmayan komsunun evine arka kapidan dolasip ille de girmeye calismak bu. Koskoca bir devletin bakanina yakisiyor mu?

Bu yasima geldim, bir Turk bakaninin gururunu haysiyetini bu kadar ayaklar altina aldigi bir gun, bir donem yasamadim, bu ilk! Yaziklar olsun be!.. Sen istersen yer ile yeksan ol, halkini da birlikte asagi cekmesen olmaz mi? Bu karakterde insanlar nasil oldu da bu milleti temsil yetkisi aldilar, anlamak mumkun degil. Kendileri ile birlikte Turk milletinin de itibarini yok ediyorlar. Ne rezil bir donemden geciyoruz, bakalim daha neler gorecegiz..
Hollanda hukumeti bizimkilere beklediginiz baska biri varmi diye soruyor hayir cevabi veriyorlar ve sonrada almanyadaki bakani karayoluyla sinirdan iceri sokup guvenlik guclerine de yanlis bilgiyle yön verip hedef sasirtiyorlar. Dedigin gibi bu nasil bir aymazliktir aklı almiyor insanin.

Hollanda nüfusunun %7 sı sanırım ABD vatandaşı ABD de mi Hollanda'ya mecbur bu mantıkla? Ülkeler arası göçler normal her ülke göç verir göç alır. Türkiye'ye özgü bir durum değil.. Bakın düyanın her yerinde mevcut bi durum..
Siz ortamı germeye gittiniz derken sakin olun Türk konvoyunda ben yoktum.. Tüm Türkiye'yi temsil eden bir bakan vardı, hepimizi yani..
Evet kurallar kurallar 2008 den beri var, daha önce böyle bir tepkiyle karşılaşılmadı.
Türk bir bakanın sınır dışı edilmesini haklı sebeplere dayandırıyorsunuz.
Az Önce bi yazı okumuştum Allah içimizdeki hollandalılardan korusun diye açık bir örneğini oluşturdunuz. :işsiz:
Neyse sizinle tartışmak gibi bir gayem yok, yeterince işim var.
Hayırlı akşamlar dilerim hanımefendi En Büyük TÜRKİYE

Ben Sen demedim siz dedim, Akepe camiasını kastederek. Ayrıca unutmayınki bu halkı ayrıştıran bir partinin bakanı gitti, tüm Türkiyenin değil.

Bakın bakın 2013 de kılıçdaroğlunun mitingi engellenmiş, Akepeli bakanlar ne demiş, Türkiyenin imajını düşürüyor bu Kılıçdaroğlu, yurtdışı yasağı gerekli .. demişler :işsiz: vatan savarlar huıuu, kınadınızmı ozaman Hollanda'yı :KK14: yok işinize gelmedi. İzleyin bi zahmet...

Yanlış ben hollandalı değilim, finliyim. Avrupada yaşıyorum, yaşadığım ülkenin tüm nimetlerini kullanıyorum. Bu saçma olayında benim gibi yurtdışında yaşayan insanlara karşı olumsuz getirilerini de az cok görebiliyorum.Bu yüzden tepkiliyim...

Ülkeler göç alır, göç verir dee iyi güzelde.... Bizim gibi Avrupada yaşayıp, nimetlerinden faydalanıp bide utanmadan yaşadığı ülkeye kafa tutan insanları varya ha Allah tüm insanlığıda onlarda korusun...
Sizede HAYIR lı akşamlar hanımfendi...

Bizim gibi Avrupada yaşayıp, nimetlerinden faydalanıp bide utanmadan yaşadığı ülkeye kafa tutan insanları varya ha Allah tüm insanlığıda onlarda korusun...
Sizede HAYIR lı akşamlar hanımfendi...

Onlar icin eskilerin bir atasozu var: Ekmek yedigi kaba micanlar diye.. Ne kadar da dogru demisler..

Bu arada, tum yazdiklarin cuk oturmus, ama ben sadece burasina ilave getirmek istedim.

Almanya Hollanda Evet i istemiyormus Hayır propagandasina izin veriyormus. Arada ahaberden baska kanallara da bakin da az dunyadan haberiniz olsun.

Bakan Zeybekci Kolnde konusmus birkac siyasi daha konusma yapmis Almanyada. Keza aile Bakani da Almanyadan geldi. Hollanda ile olan durum da farkli. Secim sebebiyle sonra gelin demisler sen onlara Nazi demissin yitorsa alma demissim . Adam almamis. Bu kadar basit

Son düzenleme:
Hollanda' da 5 milyon falan Turk yok, nufusun 2.4%'si sadece Turk. Ama Avrupa'da toplam 5 milyon civari Turk var.Dunyada nufus hareketi oluyor ama, cogu yine ekonomik ve savas nedenli. Yani miller guvenlik, ve karin doyurma derdine baska ulkelere goc ediyorlar. Bizimkilerin de gocu ekonomik temelli ama bol keseden atyorlar, yersen!

Nufus ile ilgili bilgi var burada, oyle havadan rakamlar atmamak lazim.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nl.html

Anaokuluna cocuk gonderme oraninda en dusuk rakamlar Turk ve Fasli gocmenler arasindaymis.
Genc Turk gocmenlerin 49% asgari egiitimden yoksunlarmis. Egitimli olmadiklari icinde is bulmalari, ya da iyi is bulmalari zormus.
Turks gocmenlerin 24-35 yas arasinda olanlarinin sadece 5%'i universite mezunuymus.
Adamlarin ulkesinde Islamic ilkokul bile varmis hem de 44 tane, ve Turk ve fasli gocmenlerin cocuklarinin 6% si buralara kayitliymis!

OECD nin raporu burada merak eden gider okur. Adamlar gocmenlerin egitime ve is hayatina katilimi icin politika gelistirme derdinde. Ha irkcilik yok mudur, vardir tabi ki, ama henuz irkcisi olmayan ulkeye rastlamadim, her ulkenin sagcisi ayni kafa cunku.

https://www.oecd.org/netherlands/44612239.pdf

Gurbetci kardesler bence ulkeye donmeliler, Avrupa'yi madem "kalkindirdilar", arkadaslar ulkemizi de kalkindirsinlar, emeklerine cok ihtiyacimiz var, uzaktan uzulmelerine gerek yok, gelsinler corbada onlarin da tuzlari olsun:)

Back