Hollandalı Wilders'ten Bakan Kaya'ya: Git ve asla geri dönme!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
"Hollanda'daki tüm Türk hayranlarınızı da yanına al. Güle güle"

Hollanda'da ırkçı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders twitter hesabından, Hollanda'nın Türkiye'ye tavrına ilişkin gece boyu açıklamalar yaptı!

Wilders Twitter üzerinden gönderdiği mesajda "Harika! Yoğun PVV baskısı sayesinde hükümetimiz Hollanda seçimlerinden bir kaç gün önce Türk bakanının inişine izin vermedi" ifadelerini kullandı.

'GİT VE GERİ DÖNME'

Wilders, konsolosluğa girişi Hollanda polisi tarafından engellenen Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik de mesaj atarak "Git ve asla geri dönme, lütfen Hollanda'daki tüm Türk hayranlarınızı da yanına al. Güle güle" diye yazdı.

http://t24.com.tr/haber/hollandali-irkci-lider-wildersten-bakan-kayaya-git-ve-asla-geri-donme,393196

bu adam tam turk ve musluman karsıtı ya.. bir video da diyor ya hatta hollandanın savundugu tum ozgurluk demokrasi islam ile uyumsuzdur ben bunları degil islamı bu hale getirenleri suclu buluyorum kendi dinini dunyaya bu kdr kotu tanıtmakla zaten baskalarının ekmegine yag suruyorlar goruldugu uzere..

Bu adam bu konu hakkinda konusacak son insan.
2009 yilinda Ingilterede konusma yapacakti, ama havalimaninda durdurulup ucaga bindirilip Hollandaya geri gonderilmis bir sahis.
Ayni seyi bizim bayan milletvekilimize yapilmasina bu tepkisi buyuk bir iki yuzluluk.

Hollanda'da yakın zamanda bir seçim varmış, ırkçı oyları almak istiyorlar belliki. Eee Bizde referandum var Evet için bir mağduriyete lazımdı. İkisi birleşti ohhh ohh negüzel.
Olan orda yaşayan Türklere, birde muhtemelen turizme olacak.

Turizmin cok etkilenecegini dusunmuyorum. Gelen Hollandalilar zaten Turkleri gercek anlamda seven insanlar.
Olaylar burda yasayanlari hangi sekilde etkileyecek cok merak ediyorum.
Gerci bizde o zaman tepkimizi bankadaki paralarimizi cekerek gosteririz.
Bence cokta fazla cesaret edemezler.

Ruslarda Türkiye yi çok seviyorlardı ama bak bir ellerini ayaklarını çektiler, turizim çok darbe aldı.

Bende yurtdışında yaşayan bir Türk olarak açıkcası bu durumdan hiç hoşnut değilim. Bu durumun ırkçı çok sonucu olacagından eminim. Yahu işimiz gücümüz çoçuklarımız var, hiç umurlarında değil, bir oy ugruna gelip ortamı gerip döndüler. Mesela yaşadığım ülkede özellikle türbanlı bayanlara karşı ırkçı olaylar olmuştu bu daha artacaktır.

Ayrıca bankalardaki paralarınızı çekmeniz, ekonomisi iyi sayılacak bir hollanda için devede kulak kalmazmı! Onlarda sosyal yardımları kesip en küçük olaylarda sınır dışı etmezlermi! Vatandaşlıgımız var deyip fazla güvenmemek lazım, bi yasa çıkarıp bunada yeni ayarlar vermezlermi. Vize verme işini kesip, evlilik dahi olsa aylarca yıllarca sallamazlarmı... Almanya ve fransadan sonra en çok Türk'ün yaşadığı yermiş holland. Görünüş o ki onlar bize değil, biz onlara muhtacız...
Çok kötü oldu bence çok.

Onlar gelse de Cumhurbaskani "senin uçakların nasil inecek Türkiyeye " dedi. Almayacak belki de

Hollanda'da yaklaşık 5 milyon Türk vatandaşı var. Referandum Hakkı'nda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi temel hak ve hürriyetimizdir. Hollanda hükümeti faşizan bir tutumla bu hakkımızı gasp etti. Kalkıp kendi ülkenizi mi suçluyorsunuz??
Oy için ortamı gerdiler ne demek. Ülkeye yapılan büyük ir saygısızlık var.. Oy diyorsunuz muhtacız diyorsunuz..
Terörle uyuşturucuyla beslenen asalak bir ülkeye muhtaç değiliz Allahın izniyle hiçbir zaman da muhtaç olmayacağız.
Can'ınızı sıkmayın.

Bak sen, temel hak ve hürriyetiniz demek! Bu ülkede sizin gibi düşünmeyenlerin niye yok bu temel hak ve hürriyeti, kendine müslüman!

Siz oraya vatandaşınızı bilgilendirmeye değil, ortamı gerip kendinize magduriyet yaratmaya gittiniz. Kaldıki yurtdışında seçim çalışamaları yapılamaz diye 2008 bu yasagı siz getirmiştiniz. Kurallar kurallar
Bir bakan polis eşiliğinde sınır dışı edildi, anlayabiliyormusunuz!!! Rezillik...

Bak bak muhtac değişmiş, havalarada bak.Madem muhtac degilsiniz 5 milyon niye duruyonuz orda. 5 milyon almanyada 3 milyon fransada, 2 milyon orda burda allahdan muhtac değilsiniz avrupaya. Konsolosluk kapılarındaki sıralardan belli oluyor muhtac olmadığınız.
İki gün sonra rusyadan, israilden özür dilediğiniz gibi, Özür dilerseniz ozaman görürüz sizin canınızı.

Terorle uyuşturucuyla beslenen asalak ulkede yasayan Türkler ne ile besleniyor?
Hollanda fasizan bir tutum mu sergiliyor bilmiyorum ama siz bildigin fasistlik yapıyorsunuz

Hollanda'da yaklaşık 5 milyon Türk vatandaşı var. Referandum Hakkı'nda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi temel hak ve hürriyetimizdir.
Bakın Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunun 94/A son cümlesi ne diyor:
Yurt dışında ve yurt dışı temsilciliklerde seçim propagandası yapılamaz.

Bu da Alman kanalında bahsettiğim maddenin açıklandığı görüntü.

İki seçenek var: Ya Almanlar kanunlarımızı bizimkilerden daha iyi biliyorlar ve gidip onlardan konu hakkında eğitim alınmalı ya da bizim bakanlarımızın kendi hukukumuzu kasten çiğneyerek elde etmeyi planladıkları bir şeyler var. Kısacası: Bahsettiğiniz biçimde bir hak ve hürriyet mevcut değil, üstelik bunu Avrupa ülkeleri değil kendi kanunumuz yasaklıyor.

Hollanda nüfusunun %7 sı sanırım ABD vatandaşı ABD de mi Hollanda'ya mecbur bu mantıkla? Ülkeler arası göçler normal her ülke göç verir göç alır. Türkiye'ye özgü bir durum değil.. Bakın düyanın her yerinde mevcut bi durum..
Siz ortamı germeye gittiniz derken sakin olun Türk konvoyunda ben yoktum.. Tüm Türkiye'yi temsil eden bir bakan vardı, hepimizi yani..
Evet kurallar kurallar 2008 den beri var, daha önce böyle bir tepkiyle karşılaşılmadı.
Türk bir bakanın sınır dışı edilmesini haklı sebeplere dayandırıyorsunuz.
Az Önce bi yazı okumuştum Allah içimizdeki hollandalılardan korusun diye açık bir örneğini oluşturdunuz.
Neyse sizinle tartışmak gibi bir gayem yok, yeterince işim var.
Hayırlı akşamlar dilerim hanımefendi

Vatan düşmanı misiniz anlamadım gitti.. Bu hareketi kinayacaginiza , giden kişiler akp li olduğu için hollandaya neredeyse destek vereceksiniz.
Yok diplomatik yanlışlık yok bilmem ne.. Ne olursa olsun , karşılığı bu olmamalıydı.
Jop ve köpeklerle(!) Türk vatandaşlara saldirmalari da cabasi.

Aman aman sakın Hollanda'ya laf yok. Ne haddimize !!

hollanda markalarına boykot listesi hazırlanmıs bile:) ben bunu biyerden hatırlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…