Hollanda'dan Türkiye'ye dönüş

frankieaddams

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
30
1
Merhaba arkadaşlar,

Ben üç yıl Hollanda'da yaşadıktan sonra bir dahaki haftaya Türkiye'ye dönüyorum ve çok mutsuzum. Burada y.lisansımı yaparken babam vefat etti, bu yüzden aileme maddi ve manevi destekte bulunmam gerek.

offf of çok mutsuzum.

Son düzenleme:

Çok güzel bir iişin var canım herşeyden önce evet yurt dışındaki imkanlar çok güzel ama sen yeterki iste mutlu olmak için sebepler seni bulur...Nefes almak bile mutlu olmak için bir nedendir eğer makinelere bağlı olarak yaşayan insanaları düşünürsen...Mekanlarla ve olaylarla sınırlama kendini bence işin çok güzel tadını çıkar İstanbulun :)

çok teşekkür ederim mesajın için. halime her zaman şükreden bi insanım normalde ama bir hafta kaldı gidişime, çok üzülüyorum. buna yeni bir başlangıç olarak bakmalıyım, her şey daha kötü olabilir.

Az önce başka bir konudaki arkadaşın durumuna yorum atmışsın benden sonra orda gördüm bennce şükret halinee tadını çıkar

oraya alistiktan sonra aramazsin buralari merak etme, gerci sen sakin yerdesin ben amsterdamdayim biktim bu sehirden keske bende dönebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…