Hollanda da escinsel olmak gayet normal. Bir sapkinlik degil cinsiyet secimi. Onlarda evlenip cocuk sahibi olma hakkina sahip malesef..
Her kose basinda 4mg lik uyusturucu satan marketlerimiz vardir. Ve uyusturucu bagimlisi olmak en dogal gorulen bir eyldir.
Tek kural insan hakklarina saygi duymak.
Cocuk senin olabilir ama asla onun hakkini kisitlayamazsin. Eger oyle bi durum varsa mudahale ederler.
Buyudugunde sorunlu bi vatandas olmaktansa escinsel bir vatandas olmasi hic sorun degil. ( bu ulkenin gorusu)
Koruyucu aile olarak muslumanlar basvuru yapmiyo. Neden yapsin ki??
Zaten herkez kendi 3-5 cocuklu...
Cocugu mahkeme aileye veriyo ama genclik dairesi teslim etmiyo.. Cunku cocugun evden alinma sebebi ortadan kalkmiyo..
Gecen hafta bir cocuk daha ailesinden koparildi. Bagira bagira agladi krizler gecirdi cocuk.. Sebep evdr elektrik yok isitici yok baba calismak istemiyo.. Anneden cocuk kopariliyo..
Suclu baba aciyi ceken anne
Bunlar burda derin konular. Turkiye mudahale ettikce dahada cikmaza giriyo. Kimsenin elinden bisi gelmiyo.
Benimde iki cocugum var. Kac defa tehdit ettiler. Iki gun once okuldan sikayet geldi. Butun gun stresliymis.
Gidip aciklama yaptim birde. Saat degisimi nedeniyle uyku saatinde bocalama yasadik uyku sorunu stres yapiyo diye.. Ama ben umursamasam gozetime alicaklar.
Ya bu ulkeden gidilicek yada cocuklara ekstra ilgi gosterilicek..
Oyle hersey medyanin gosterdigi gibi degil malesef..
Oyle cat kapi gelip cocuk almiyolar. Mutlaka en az 3 ay gozetimde tutuluyo. Ellerinde kanit oluyo ve mudahele ediliyo.
Bunlari biliyorum canim ama oyle bir bahsetmissinizki yazinizda sanki yabancilar mukemmel cocuk yetistiriyorlar turkler kotu cocuk yetistiriyorlar..dolayisiylada onlarin cocuklari aliniyor gibi benim deginmek istedigin objectif olarak bakiyorum tamamen yanlis anlasilma olmasin burda devletin ya da bazi kurumlarin ayrimcilik yapmasidir. Demem o ki musluman bir cocugun lezbiyen bir cifte verilmesi tesaduf degildir..cunku musluman bir ailenin en son isteyecegi seylerden biridir bu. Kucucuk cocuk sonucta nereye cekersen oraya gider ve agac yasken egilir.
siz problemli bir ailemisiniz? Sizi neden tehdit ediyorlar mesela??? Ayrica cocuk bu her zarta zorta tehdit edilir mi anne baba? Hemde cocuguyla ilgili bu konu ya..gozumuzden sakindigimiz cocuklar bunlar
canim muslumanlarin basvuru yapmadigini nerden biliyorsun? Elinde bir kaynak var mi???
Benim demek istedigim bu kurumlar kotuye kullaniyorlar gorevlerini ve masum bir kurumdan cok daha otesi var bunlarin arkasinda gibi geliyor bana.
gozetimde tutuyorlardir, ama neye gore gozetim altina aliyorlar? kime gore, neye gore??? mesela seni tehdit etmeleri vs...bu kadar basit mu bu is?
hollandalılardan da çocukları alınıyor gerekirse ama onlar yasaları biliyor kime kimi şikayet edecekelr? türkler türk vatandaşı oldukları için ayriyetten türkiyeden yardım istiyorlar. bu almanya için de geçerli. haylaz bir çocuğun vardır yara bere içinde ama onlar acaba ailesi dövüyor mu diye araştırıyorlar
yildirma politikasi yani bu yapilanlar? inanirim buna iste, cunku korkuyorlar turklerden..ulkeleri ele gececek saniyorlar. bu kadar ozele girilmesi cok sacma cunku..ister cocugunu 2 yasina kadar emzirirsin istersen 5 yasina kadar, onlari neden ilgilendiriyor bu? ayrica cocugun icin ne iyi ne kotu onlar mi bilecek?
yasa olayi degil sadece bana kalirsa, kurtlarin icinde kuzu olunursa olacagi budur. azinlik olmaktan kaynaklanan birseyde var. yabanci biri yapsa lale nin dedigi gibi duzeltmek icin ugrasilir, ama turk olunca elinden cocugunu nasil aliriza bakiyorlardir.
Allah topunun belasini versin.
Oyle hersey medyanin gosterdigi gibi degil malesef..
Oyle cat kapi gelip cocuk almiyolar. Mutlaka en az 3 ay gozetimde tutuluyo. Ellerinde kanit oluyo ve mudahele ediliyo.
Yakindan tanidigim cok insan var cocuklari alinmis olan.
Annenin sucu yok ama abi kucuk kiza iskence ediyo ve genclik dairesinden abi 18 yas ustu evden ciksin diye uyari geliyo ve aile hic bisi olmamis gibi hala patirtili hayata devam ediyo. Cocuk okuldan alininip aileye gosterilmiyo. Uyarildigi halde cocuk tehlikede oldugu halde bisi yapmayip cocuk elden gidince gece gunduz aglaniliyo..
Diger kadin 3 cocuga bir ogun yemek yapmayip abur cubur seylerle gecistiriyo ve agzini acsa cocuk butun gucuyle anneden dayak yiyo. Cocuklar gelisim bozuklugu yasadigi icin aliniyo anneden. Anne tv karsisinda konusuyo " cok seviyodum yedikleri onunde yemedikleri arkasindaydi. Nefes alamiyorum cocuklar olmadan " bu arada agliyo ayilip bayiliyo... Tabi tanimasam kadini bende derim aaa bak zavalli diye. Ama o dayak yerken bagiran cocuklari biliyorum..
Diger anne cocugu itip kafasini carpmasina sebep oluyo ve cocuk hastaneden alinip goturuyo..
Buyuk abi okulda konusuyo annem boyle babam soyle diye. Cocuklar gozetime aliniyo ve baba sorunlu cikiyo. 3 cocuk aliniyo...
Daha cok var boyle. Cocugun uzerinde sigara sonduren aileler var yaaa...
Arada bi istisna olanlar var tabi hastaligi bahane edilen.
Bence biz hollandaya karsi degil de cocugu dovenlere karsi olalim.
Erdogan bisi yapamadi degil yapmak istedi ama hollanda kanitladi ona alinan cocuklarin bir sebebi oldugunu ( resim video sahit)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?