- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Hollanda da escinsel olmak gayet normal. Bir sapkinlik degil cinsiyet secimi. Onlarda evlenip cocuk sahibi olma hakkina sahip malesef..
Her kose basinda 4mg lik uyusturucu satan marketlerimiz vardir. Ve uyusturucu bagimlisi olmak en dogal gorulen bir eyldir.
Tek kural insan hakklarina saygi duymak.
Cocuk senin olabilir ama asla onun hakkini kisitlayamazsin. Eger oyle bi durum varsa mudahale ederler.
Buyudugunde sorunlu bi vatandas olmaktansa escinsel bir vatandas olmasi hic sorun degil. ( bu ulkenin gorusu)
Koruyucu aile olarak muslumanlar basvuru yapmiyo. Neden yapsin ki??
Zaten herkez kendi 3-5 cocuklu...
Cocugu mahkeme aileye veriyo ama genclik dairesi teslim etmiyo.. Cunku cocugun evden alinma sebebi ortadan kalkmiyo..
Gecen hafta bir cocuk daha ailesinden koparildi. Bagira bagira agladi krizler gecirdi cocuk.. Sebep evdr elektrik yok isitici yok baba calismak istemiyo.. Anneden cocuk kopariliyo..
Suclu baba aciyi ceken anne
Bunlar burda derin konular. Turkiye mudahale ettikce dahada cikmaza giriyo. Kimsenin elinden bisi gelmiyo.
Benimde iki cocugum var. Kac defa tehdit ettiler. Iki gun once okuldan sikayet geldi. Butun gun stresliymis.
Gidip aciklama yaptim birde. Saat degisimi nedeniyle uyku saatinde bocalama yasadik uyku sorunu stres yapiyo diye.. Ama ben umursamasam gozetime alicaklar.
Ya bu ulkeden gidilicek yada cocuklara ekstra ilgi gosterilicek..
Bunlari biliyorum canim…ama oyle bir bahsetmissinizki yazinizda sanki yabancilar mukemmel cocuk yetistiriyorlar turkler kotu cocuk yetistiriyorlar..dolayisiylada onlarin cocuklari aliniyor gibi…benim deginmek istedigin objectif olarak bakiyorum tamamen yanlis anlasilma olmasin…burda devletin ya da bazi kurumlarin ayrimcilik yapmasidir. Demem o ki musluman bir cocugun lezbiyen bir cifte verilmesi tesaduf degildir..cunku musluman bir ailenin en son isteyecegi seylerden biridir bu. Kucucuk cocuk sonucta nereye cekersen oraya gider ve agac yasken egilir.
siz problemli bir ailemisiniz? Sizi neden tehdit ediyorlar mesela??? Ayrica cocuk bu her zarta zorta tehdit edilir mi anne baba? Hemde cocuguyla ilgili bu konu ya..gozumuzden sakindigimiz cocuklar bunlar…
canim muslumanlarin basvuru yapmadigini nerden biliyorsun? Elinde bir kaynak var mi???
Benim demek istedigim bu kurumlar kotuye kullaniyorlar gorevlerini ve masum bir kurumdan cok daha otesi var bunlarin arkasinda gibi geliyor bana.