burda olsa avm yaparlardıözet geçersek, dörtte biri atesit, yüzde 82 si hiç kiliseye gitmemiş, ve kiliseler cemaat gelmediğinden satılıp lüks konut ya da ofise çevriliyor ama (amadan sonrası benim yorumum)
buna rağmen terör saldırısı yok, refah yüksek hem de yüksek vergilere rağmen ve en önemlisi insanlar mutlu...
özet geçersek, dörtte biri atesit, yüzde 82 si hiç kiliseye gitmemiş, ve kiliseler cemaat gelmediğinden satılıp lüks konut ya da ofise çevriliyor ama (amadan sonrası benim yorumum)
buna rağmen terör saldırısı yok, refah yüksek hem de yüksek vergilere rağmen ve en önemlisi insanlar mutlu...
Bunun ateizmle de ilgisi yok, mesela Almanya, İtalya dinlerine bağlı insanların olduğu ülkeler onlarda da refah huzur var.
Mesele İslamiyet, Hristiyanlık, Budizm değil kesinlikle orası net.
Mesele cehalet tamamen cehalet.
Cahil insanı dinle, örfle, adetle kandırıp doldurmak daha kolay sadece.
İşte ortadoğunun böyle olmasının sebebi cahillikleri başka bişey değil..
uyuşturucunun neredeyse markette satıldığı ,eşcinsel evliliğin yaygın olduğu bir ülke.
Hem de sayın başbakanımız kendilerinden mülteciler için 3 milyar euro almak için bir nevi el açtığı ülke.
Demekki insan olmak için ibadethane adında taş binalara ihtiyaç yok.Önemli olan iyi bir eğitim.
Zaten arkası gelir öyle boş dincilikle olmuyor.
özet geçersek, dörtte biri atesit, yüzde 82 si hiç kiliseye gitmemiş, ve kiliseler cemaat gelmediğinden satılıp lüks konut ya da ofise çevriliyor ama (amadan sonrası benim yorumum)
Teror saldirisi olmaya bilir felan ama, nerden cikardin insanlarin mutlu oldugunu? Kime gore neye gore mutlu aciklarmisin? Ben yurt disinda yasiyorum merak ettim.
Teror saldirisi olmaya bilir felan ama, nerden cikardin insanlarin mutlu oldugunu? Kime gore neye gore mutlu aciklarmisin? Ben yurt disinda yasiyorum merak ettim.
Bak bak bak bizim chess de neymiş meğeryok canım 3-4 tane coffee shopta tek sigara şeklinde esrar satılıyor, onuda kafede tüketmek zorundasın, cebine atıp gezdirmen yasak, diğer uyuşturucularda yasak sadece belli şartlarda mariuana serbest işte
o red light ta o kadar genel ev olmasına, esrarın serbest olduğu kafelere barlara rağmen olay çıkmıyor, burda olduğunu düşünsene böyle bişeyin
ne sandıydın şekerimBak bak bak bizim chess de neymiş meğer
Sarhoş sarhoş duvarıma yazdığında anlamalıydımne sandıydın şekerim
Şu yurt dışında yaşayıp da mutlu olmayanlar dönseler biz gitsek keşke.
Yakın bir arkadaşım ev arkadaşı olarak arap asıllı hollandalı bir erasmus öğrencisi aldı bir süreliğine. Kız gayet mutlu, anlata anlata bitiremiyor ülkesini, insanlarını. Bir kişiyle ölçülür mü diyeceksin, bence ölçülür. Bir kişinin bile o ülkede yaşamaktan keyif aldığını sebepleriyle anlatması yeterlidir. Duble yollardan falan bahsetmedi mesela hiç.
Konuya yorum: bizim her köşe başındaki camiler yarın öbür gün ne olacak acaba?
Bunlarin saglanmasi icin yuzyillarca dunyanin dort bir yaninda koloniler kurup, Guney Afrika basta olmak uzere, SOMURMEK gerekmektedir.çıkan istatistiklere, gazete haberlerine göre, burda da paylaşıyorum ya, mesela en yakın örnek en yaşanılası yer sıralamsında amsterdam 11, istanbul 122. falandı sanrıım
dünya mutluluk endeskinde hollanda 4. türkiye 76 ydı sanırım
gittim kendim de gördüm insanlar telaşsız, çocuklar mutlu, kimsenin kimsenin tavuğuna kış dediği yok
demekki bunların sağlanmasının dinle alakası yokmuş
Savas komuta merkezleri. Laikleri nasil temizlaeriz diye plan ve pilav yapacaklar herhalde.Şu yurt dışında yaşayıp da mutlu olmayanlar dönseler biz gitsek keşke.
Yakın bir arkadaşım ev arkadaşı olarak arap asıllı hollandalı bir erasmus öğrencisi aldı bir süreliğine. Kız gayet mutlu, anlata anlata bitiremiyor ülkesini, insanlarını. Bir kişiyle ölçülür mü diyeceksin, bence ölçülür. Bir kişinin bile o ülkede yaşamaktan keyif aldığını sebepleriyle anlatması yeterlidir. Duble yollardan falan bahsetmedi mesela hiç.
Konuya yorum: bizim her köşe başındaki camiler yarın öbür gün ne olacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?