E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Ben 7 yildir bu soguk , yagmurlu , gri ulkede yasiyorum .Seviyorum aslinda burayi ama , bazen sevgiliye duyulan hasret gibi, bir aci burar yuregimi...Vatanimin sari sicagini ozlerim , masmavi gokyuzunu , altin sarisi ates gibi gunesini , dagini tasini, ruzgarini , avaz avaz bagiran simitcileri , pazarcilari ... Ramazanda top sesi bekleyenleri , bayram sabahi sevinclerini , sabah ezaninin inleyen sesini, ahh ! daha neler neler ......Iste bu toprak ! benim vatanim ! diyebilmeyi , hissedebilmeyi ...Ve o an bir ilik ruzgar olup bastanbasa esip dolasmayi isterim vatanimin her kosesinde. Ya da serin sabah havasi gibi cigerlerime cekmeyi , ama ne mumkun , ne mumkun !
Iste vatan hasreti boyle bi sey , sut kopugu gibi tasip dokulmeye heran hazir ...Ya dilinizden akar kelimelere siginip , ya gonlunuzden kabarip gozlerinizden akar... Simdi bana oldugu gibi... Bana az musade , aglamak istiyorum...
Iste vatan hasreti boyle bi sey , sut kopugu gibi tasip dokulmeye heran hazir ...Ya dilinizden akar kelimelere siginip , ya gonlunuzden kabarip gozlerinizden akar... Simdi bana oldugu gibi... Bana az musade , aglamak istiyorum...