Hollanda emekli işleri

Bir bebekle ben nasil gidip calisayim ya maddi sorunum yok suan sadece aklimiza geldi öyle sorduk yoksa zaten turkiyede de var emeklisi .aslinda benim de hosuma gitmiyor boyle konusmak ama iste hayatib gercekleri kendisi saga sola sormus soruyor vallaha ama hollanda sssk si var orayi arayacakmis

Adam ya 65+ yada devletten sosyal yardim
parasi aliyor. Eger sosyal yardim para aliyorsa hakkimi helal etmiyorum. O para bizden, yani calisanlardan, kesiliyor. Genc kadini hamile birakmasini biliyorsa gitsin calissin. Igrencsiniz kari koca
Ya nerden nereye bagladin arkadas ya adam emekli yillarca hizmet etmis calidmis orda neyib kafasi vallaha yabilgin yokken fikrin oldu

Ne alaka benim yasim 40 evlendigimizde 50 biliyordum nikahta ögrendim gercegini
profilinize 28 yazmışsınız. 70 yaşında adam 50 görünmez , kaldi ki nikahta yaş söylenmiyor hazırlıklarda görebilirdiniz. Deden yaşındaki adamla para için çocuk yapmış görünüyorsun sana sorunla da hiç masum değilsin. Dede senelerce orda yaşamış bilmeme gibi bir şeyi yok, bilmiyorsa da nereye soracağını bilir. Senin planların başka

Ya nerden nereye bagladin arkadas ya adam emekli yillarca hizmet etmis calidmis orda neyib kafasi vallaha yabilgin yokken fikrin oldu
Benim mi bilgim yok ben hollandada dogup buyudum. Hollandada devlet memuruyum. Esin 65 veya 67 ustuyse emekli olabilir. Yada hastaliktan emekli olabilir. Ya da dedigim gibi sosyal yardimdan.
Dedigim gibi kurusunu helal etmiyorum. Kurus
Ramazan ramazan banlandirma beni simdi

Bu konuda 70 yaşındaki bir dedenin bir kadını nasıl hamile bıraktığını anlamayan tek benmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…