Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kötü bir şey demedim ki ben olsam üzülür o konuşmak istese konuyu ben kapatırdım. Zaten emeklilik şartlarını bilmemesi çok daha ilginç. Siz gençsiniz isteseniz siz de çalışıp kendi emekliliğinizi kazanırsınız kocanızınkine ihtiyacınız olmaz.
Bir bebekle ben nasil gidip calisayim ya maddi sorunum yok suan sadece aklimiza geldi öyle sorduk yoksa zaten turkiyede de var emeklisi .aslinda benim de hosuma gitmiyor boyle konusmak ama iste hayatib gercekleri kendisi saga sola sormus soruyor vallaha ama hollanda sssk si var orayi arayacakmis
Adam ya 65+ yada devletten sosyal yardim
parasi aliyor. Eger sosyal yardim para aliyorsa hakkimi helal etmiyorum. O para bizden, yani calisanlardan, kesiliyor. Genc kadini hamile birakmasini biliyorsa gitsin calissin. Igrencsiniz kari koca
profilinize 28 yazmışsınız. 70 yaşında adam 50 görünmez , kaldi ki nikahta yaş söylenmiyor hazırlıklarda görebilirdiniz. Deden yaşındaki adamla para için çocuk yapmış görünüyorsun sana sorunla da hiç masum değilsin. Dede senelerce orda yaşamış bilmeme gibi bir şeyi yok, bilmiyorsa da nereye soracağını bilir. Senin planların başka
Ben Hollanda'da yasiyorum. Burda emeklilik yasi 65 67. Siz 28 yasinda misiniz ya gercekten? O yasta babaniz yasindaki adamla evlendiniz de simdi de ölürse ne yaparim derdine mi dustunuz?
Usenmeden araştırdım sizin için :)) Eşinizin vefaati (Allah gecinden versin) durumunda eş kişisine maaş bağlanabiliyor. Eş kisisinden bağımsız (yani diyelimki partner yok sadece çocuk var) 18 yaşından kucuk çocukta babasinin aldığı maaşın yarısını alabiliyor.
Yaşınız 40 sa profilinizde neden 28 yazıyor? Bu arada 70 yaşındaki adam da 50 gösteremez. Hadi 3 - 5 yaş farketsin. Bir insanın 20 yaş genç göstermesi mümkün değil.
Benim mi bilgim yok ben hollandada dogup buyudum. Hollandada devlet memuruyum. Esin 65 veya 67 ustuyse emekli olabilir. Yada hastaliktan emekli olabilir. Ya da dedigim gibi sosyal yardimdan.
Dedigim gibi kurusunu helal etmiyorum. Kurus
Ramazan ramazan banlandirma beni simdi