- 21 Mayıs 2019
- 38
- 2
- 88
- 30
- Konu Sahibi Masum bakisli
Her ülke farkli ya ondanBüyük ihtimalle alırsınız. Benim bir tanıdığım aynı şekilde isviçreden alıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ülke farkli ya ondanBüyük ihtimalle alırsınız. Benim bir tanıdığım aynı şekilde isviçreden alıyor.
Bir bebekle ben nasil gidip calisayim ya maddi sorunum yok suan sadece aklimiza geldi öyle sorduk yoksa zaten turkiyede de var emeklisi .aslinda benim de hosuma gitmiyor boyle konusmak ama iste hayatib gercekleri kendisi saga sola sormus soruyor vallaha ama hollanda sssk si var orayi arayacakmisKötü bir şey demedim ki ben olsam üzülür o konuşmak istese konuyu ben kapatırdım. Zaten emeklilik şartlarını bilmemesi çok daha ilginç. Siz gençsiniz isteseniz siz de çalışıp kendi emekliliğinizi kazanırsınız kocanızınkine ihtiyacınız olmaz.
Yaşi 70 malesef suan hatta dün yasini kutladik.Bence eşi tam emekli degil. Geri dönüş ödeneği alıyor. Yaşı 55 civari falandır.
Ne alaka benim yasim 40 evlendigimizde 50 biliyordum nikahta ögrendim gerceginiPekte masum gözükmüyorsunuz,para için evlenmişsin yaşlı başlı adamla,bir de ölse de maaş alsam derdindesiniz.Biraz gurur,onur olur insanda ya.
Ya nerden nereye bagladin arkadas ya adam emekli yillarca hizmet etmis calidmis orda neyib kafasi vallaha yabilgin yokken fikrin olduAdam ya 65+ yada devletten sosyal yardim
parasi aliyor. Eger sosyal yardim para aliyorsa hakkimi helal etmiyorum. O para bizden, yani calisanlardan, kesiliyor. Genc kadini hamile birakmasini biliyorsa gitsin calissin. Igrencsiniz kari koca![]()
profilinize 28 yazmışsınız. 70 yaşında adam 50 görünmez , kaldi ki nikahta yaş söylenmiyor hazırlıklarda görebilirdiniz. Deden yaşındaki adamla para için çocuk yapmış görünüyorsun sana sorunla da hiç masum değilsin. Dede senelerce orda yaşamış bilmeme gibi bir şeyi yok, bilmiyorsa da nereye soracağını bilir. Senin planların başkaNe alaka benim yasim 40 evlendigimizde 50 biliyordum nikahta ögrendim gercegini
Yasim 40 yaBen Hollanda'da yasiyorum. Burda emeklilik yasi 65 67. Siz 28 yasinda misiniz ya gercekten? O yasta babaniz yasindaki adamla evlendiniz de simdi de ölürse ne yaparim derdine mi dustunuz?
Tesekkur ederim ya .Usenmeden araştırdım sizin için :)) Eşinizin vefaati (Allah gecinden versin) durumunda eş kişisine maaş bağlanabiliyor. Eş kisisinden bağımsız (yani diyelimki partner yok sadece çocuk var) 18 yaşından kucuk çocukta babasinin aldığı maaşın yarısını alabiliyor.
Sokakta mı denk geldinşz de evlendiniz? Adamın yaşını bilmiyorsunuz nasıl iş?Ne alaka benim yasim 40 evlendigimizde 50 biliyordum nikahta ögrendim gercegini
Benim mi bilgim yokYa nerden nereye bagladin arkadas ya adam emekli yillarca hizmet etmis calidmis orda neyib kafasi vallaha yabilgin yokken fikrin oldu