- 21 Mayıs 2019
- 38
- 2
- 88
- 29
- Konu Sahibi Masum bakisli
-
Büyük ihtimalle alırsınız. Benim bir tanıdığım aynı şekilde isviçreden alıyor.Selam hayirli Ramazanlar ...hollandada emekli olmuş ve geri dönus yasasiyla temelli dönmuş biriyle evlendim .hic hollanda da bulunmadim.Allah korusun vefati halinde dul yetim ayligi alabiliyormuyum suan 11 aylik bebegim var eşimde tam bilemediginden burdan sormaya karar verdik bilenler cevaplarsa cok sevinirim.
Eşiniz sigortasını arayıp sorsa sizinde içiniz rahat etseSelam hayirli Ramazanlar ...hollandada emekli olmuş ve geri dönus yasasiyla temelli dönmuş biriyle evlendim .hic hollanda da bulunmadim.Allah korusun vefati halinde dul yetim ayligi alabiliyormuyum suan 11 aylik bebegim var eşimde tam bilemediginden burdan sormaya karar verdik bilenler cevaplarsa cok sevinirim.
Bunu esinizin bilmesi gerekir. Bu arada kac yasinda tam olarak? Calissin, madem kucuk bebegi varSelam hayirli Ramazanlar ...hollandada emekli olmuş ve geri dönus yasasiyla temelli dönmuş biriyle evlendim .hic hollanda da bulunmadim.Allah korusun vefati halinde dul yetim ayligi alabiliyormuyum suan 11 aylik bebegim var eşimde tam bilemediginden burdan sormaya karar verdik bilenler cevaplarsa cok sevinirim.
Evlenmeden önce öğrenmeye çalışıyor işte anlayın...adam bilmez mi bunları ?
Usenmeden araştırdım sizin için :)) Eşinizin vefaati (Allah gecinden versin) durumunda eş kişisine maaş bağlanabiliyor. Eş kisisinden bağımsız (yani diyelimki partner yok sadece çocuk var) 18 yaşından kucuk çocukta babasinin aldığı maaşın yarısını alabiliyor.
Canim ya neler demissin esim kendisi bilemediginden aslinda beraber buraya yazdik.Daha ölmeden bunları düşünmek biraz ayıp değil mi ya? Olmasa bile kendiniz çalışarak da para kazabilirsiniz henüz yaşınız 28miş.
Kötü bir şey demedim ki ben olsam üzülür o konuşmak istese konuyu ben kapatırdım. Zaten emeklilik şartlarını bilmemesi çok daha ilginç. Siz gençsiniz isteseniz siz de çalışıp kendi emekliliğinizi kazanırsınız kocanızınkine ihtiyacınız olmaz.Canim ya neler demissin esim kendisi bilemediginden aslinda beraber buraya yazdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?