Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkurlerBenim halam ve uzaktan amcam orda memnunlar bence git
Merhaba kızlar eşimin işi dolayısıyla Hollanda'dan bir şirketten teklif geldi. Hollanda da yaşayan, çalışan kişiler Hollandayla ilgili düşüncelerini yazabilirler mi?
Daha gidecegimiz kesin degil.Bekliyoruz. Hollanda da yaşayanlardan bilgi almak istemiştim.yolculuk ne zaman
ben yaşıyorum 4 yıldır ne sormak ıstersenız sorabılırsınız:)Merhaba kızlar eşimin işi dolayısıyla Hollanda'dan bir şirketten teklif geldi. Hollanda da yaşayan, çalışan kişiler Hollandayla ilgili düşüncelerini yazabilirler mi?
Merhaba bizde 3 aydır Belçikadayız Antwerpendeyiz.Hollanda Bergen oop zom gittim iki hafta önce.Hollanda daha güzel mı iyi acaba?Siz alıştınızmı artık?Nederlands biliyormusunuz?ben yaşıyorum 4 yıldır ne sormak ıstersenız sorabılırsınız:)
Merhaba mesleğiniz nedir?10 yıldır hollanda'da yım.
Hollanda yı cok sevıyorum.Yasam yonunden cok kalıteli.egerki cok sık türkiyeye giderseniz aradaki özlemi kapatırsanız emin olun hep burada yasamak istersiniz.Ben zamanla alışırım diye diye 10 yılım gecti.Türkiye ile burası cok farklı..hak hukuk hersey 4/4lük hollandada.ülkemide cok sevıyorum tatilden tatile artık gıtmek kısmet oluyo.