• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Holiday inn topkapida düğün yapan var mı?

mimoza13

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
3
0
16
İstanbul
Hanımlar Holiday inn topkapıda düğün yapmış olan var mı aranızda? Varsa memnun kaldınız mı veya aksayan bir şeyler oldu mu??

Ben ilk başta sadece resimlerine bakarak Holiday İnn Oteli çok beğenmiştim ve düğünüm orada olsun istemiştim. Ama sonradan Holiday İnn hakkında olumsuz şeyler okudum ve orada düğün yapmış kişilerinde memnun kalmadıklarını öğrendikten sonra otel ile gidip görüşmeden oradan vazgeçtim. Söylediklerinin doğruluk payı var mıdır bilemiyorum ama içime sinmedi otel. Bizde daha sonra Barcelo Eresin Otel ile görüştük düğünümüzü orada yapmaya karar verdik inşallah memnun kalırız :16:

Hanımlar Holiday inn topkapıda düğün yapmış olan var mı aranızda? Varsa memnun kaldınız mı veya aksayan bir şeyler oldu mu??

merhaba, konu hakkında fazla yorum yapılmamış, kardeşim de düğününü orada yapmak istiyor, siz yaptınız mı memnun kaldınız mı, yorum yaparsanız çok seviniriz.

Back