• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Hodgkin hastası olanlar lütfen yardımcı olun.

bebecan

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
131
0
621
49
İstanbul
arkadaşlar kardeşime hodgkin hastalığı tanısı kondu.ilk kemoterapimizi aldık.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.nasıl geçicek bu günler?

geçmiş olsun bebecan oğlumda bu hastalıkla mücadele ediyor sana nasıl yardımcı olabilirim?özelimde gönderdiğin msj ni okudum ama sana ulaşamadım istersen telimi veririm birçok konuda yardımcı olabileceğimi sanıyorum sabır ve şifa diliyorum.

hodgkin hastaliyi cocuklarda veya genclerde cok görülen bir hastalik.....kemoterapi agir dozlar ile verilmektedir bu günlerde cok destek gerekiyor...sakin cocugunuzun yaninda alayip onu üzmeyin...cok hastamiz yendi bu kanseri...allah yardimciniz olsun

Kemoterapi hodgnkılere cok agır dozda verilmiyor hastalgın evresıne gore semanızı yapıolar ve kanserde en ıı sonuc alınan tıp.bazı doktorlar kanser bıle saymıolar cocgnuza destek olun yemesıne ıcmesıne cok dıkkat edın ozellıkle nar suyunu tavsıye ederım toksın atamaya bırebır

arkadaşlar kardeşime hodgkin hastalığı tanısı kondu.ilk kemoterapimizi aldık.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.nasıl geçicek bu günler?

Oglum yasadi sabirli olun kemonun etkileri biraz agir ama cocuklar asio hepsini oglum idamede smdi hamdolsun iyi olck sabir ve moral unutmayin

Back