hocam yorumunuza ihtiyacım var

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
hocam bir buçuk yıllık evliyim bir yıl önce düşük yaptım ama cok yeni olan bir gebelikti ondan sonra gebe kalamadım hsg çektirdim tüplerim açık çıktı . adetimin dördüncü günü hormon tahlili yaptırdım sonucunu yorumlamanızı ve nasıl bir yol izlemem konusunda tavsiyenize ihtiyacım var . bu arada eşimin spermiyogram testinde bi sıkıntı yok biraz hareketlilik düşüktü ancak doktor sorun olmadığını söyledi yinede ilaç kulanıyor ama.benimse adetlerim düzenli 28 günde bir olur . bu ayda klomen tedavisine başladık . bunların dışında ne yapabiliriz başka ?

Eklentiler

• 2015-03-30 16.33.33.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 99
Merhabalar :
Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve her ay düzenli adet görmesi oldukca onemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması ( eşinizin sperm degerlerını paylasır ısenız daha fazla bılgılendırebılırız.)gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Tüm bunların normal olması halınde bile %20 hastada gebelık olusmayabılır. Buna açıklanamayan kısırlık dıyoruz. Bu tür infertilite(kısırlık) durumunda tetkıkler ve muayene ıle görünür bır problem tesbıt edemeyebılırz. Tedavı metodu olarak yumurtlatma ve /veya aşılama metodu ;gebelık olusmaması halınde ıse tup bebek önerılmekte.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…