merhaba hocam.........
hastanız olmadıgım muayne etmediyiniz için zor olacak ama soruma cevap verirseniz cok sevinirim
ben tüp bebek yaptırdım benim 11 yumurtam oldu 1 boş cıktı 10 tane dolu yumurtam oldu eşimin morfolojisi yuzde 5 cıktı ama embiriyolarımız 2. günden sonra gelişimleri yavaşladı ve dr böyle devam ederse belkide taransver yapmayız 5. günü bekliyelim dedi tabi ben cok üzüldüm 10 embiriyodan 2 tane orta kalite 5. gün kaldı
ve donduruldu sizce neden böyle olmuş olabilir yaşım 27 eşimin 32 embiyolog embiriyoların etrafında fıragmastasyonun cok oldugunu söylediler bu neden olmuştur sizce yumurtalarım dolu cıktı eşimin morfoloji yüzde 5
genetik testlerimiz temiz cıktı bende MTHFR A1298C Homozigot Mutan bu cıktı hamile kalamamın sebebi bu testin sonucu olabilirmi
eşimin sonucları tüp bebek için verdiyi sonucta söyle
Volüm : 2 CC 2-8 cc
Renk : SARI-BEYAZ
Likefaksiyon Süresi : 30 DK 30 dak
Sperm Sayısı (ml) : 11 MİLYON >20 milyon
Motilite (%) : 20% >%30
Progresyon : %10(+3) %10(+2) >%30
Aglütinasyon : Yok
Yuvarlak Hücre : Yok
Döküntü :
Morfolojik Analiz : >%5
Yıkama İşleminden Sonra
Sperm Sayısı : 8 MİLYON
Motilite (%) : 80%
Progresyon : %5(+4) %65(+3) %10(+2)
eşimde varikosel var spermleri etkilemiş olabilirmi
hocam bizim neden saglıklı kaliteli embiriyomuz olmamıştır eşimden mi yoksa benden kaynaklanan bişiymi
dondurulmuşlar olmassa tekrardan tüp bebekmi yaptrmamız lazım yoksa ikimizdde tedavimi olmalıyız
lütfen hocam cevabınızı cok merak ediyorum herşey için sagolun ALLAH razı olsun
hastanız olmadıgım muayne etmediyiniz için zor olacak ama soruma cevap verirseniz cok sevinirim
ben tüp bebek yaptırdım benim 11 yumurtam oldu 1 boş cıktı 10 tane dolu yumurtam oldu eşimin morfolojisi yuzde 5 cıktı ama embiriyolarımız 2. günden sonra gelişimleri yavaşladı ve dr böyle devam ederse belkide taransver yapmayız 5. günü bekliyelim dedi tabi ben cok üzüldüm 10 embiriyodan 2 tane orta kalite 5. gün kaldı
ve donduruldu sizce neden böyle olmuş olabilir yaşım 27 eşimin 32 embiyolog embiriyoların etrafında fıragmastasyonun cok oldugunu söylediler bu neden olmuştur sizce yumurtalarım dolu cıktı eşimin morfoloji yüzde 5
genetik testlerimiz temiz cıktı bende MTHFR A1298C Homozigot Mutan bu cıktı hamile kalamamın sebebi bu testin sonucu olabilirmi
eşimin sonucları tüp bebek için verdiyi sonucta söyle
Volüm : 2 CC 2-8 cc
Renk : SARI-BEYAZ
Likefaksiyon Süresi : 30 DK 30 dak
Sperm Sayısı (ml) : 11 MİLYON >20 milyon
Motilite (%) : 20% >%30
Progresyon : %10(+3) %10(+2) >%30
Aglütinasyon : Yok
Yuvarlak Hücre : Yok
Döküntü :
Morfolojik Analiz : >%5
Yıkama İşleminden Sonra
Sperm Sayısı : 8 MİLYON
Motilite (%) : 80%
Progresyon : %5(+4) %65(+3) %10(+2)
eşimde varikosel var spermleri etkilemiş olabilirmi
hocam bizim neden saglıklı kaliteli embiriyomuz olmamıştır eşimden mi yoksa benden kaynaklanan bişiymi
dondurulmuşlar olmassa tekrardan tüp bebekmi yaptrmamız lazım yoksa ikimizdde tedavimi olmalıyız
lütfen hocam cevabınızı cok merak ediyorum herşey için sagolun ALLAH razı olsun
Son düzenleme: