hocam mehabalar

deryamsen

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
15
0
HOCAM ÖNCELİKLE MERABALAR,BEN BUNDAN TAM 1 AY ÖNCE MEME BÜYÜTME AMELİYATI OLDUM.275 CC MENTOR MARKA PROTEZ TAKILDI,MEME UCU KESİSİ YAPILDI,AMELİYATTAN 4 GÜN SONRA ŞİŞLİK MORLUK BASKI HİSSİ AŞIRI AĞRIM VARDI,ACİL DOKTORUMA GİTTİĞİMDE ANESTEZİ İLE AMELİYAT YERİNDEN DİREN TAKILDI.YANİ KESİ YAPILAN YERDEN.BİRAZ RAHATLADIM GEÇİCİ OLARAK.5 GÜN SONRA DİRENLER ÇIKARILDI VE ARADAN 10 GÜN GEÇTİKTEN SONRADA SAĞ GÖĞSÜMDEKİ DİKİŞLERİN CİDDİ CİDDİ AÇILDIĞINI VE TEKRAR ENFEKSİYON İLTİHAP OLDUĞUNU GÖRDÜM.TEKRAR DOKTORUMA GİTTİM ODA ANESTEZİ YAPARAK ENFEKSİYONU KONTROL ETMİŞ PROTEZİN ETRAFINDA ENFEKSİYON YOK DEDİ.VE MEME UCUNDAKİ ENFEKSİYONU TEMİZLEMİŞ,FAKAT MEME KAHVERENGİSİNİ ALEORA YI YARISINI KESMİŞ,ŞİMDİ TEKRARDAN DİKİŞ ATILDI.VE MEME KAHVERENGİSİNİN YARISI YOK VE BEN ÇOK ÜZGÜNÜM.BU DURUM SİZCE DÜZELTİLEBİLİRMİ,ALEORA YANİ YUVARLAK KAHVERENGİ DOKU TEKRAR YAPILABİLİRMİ,1 AY GEÇMESİNE RAĞMEN HALA COK AĞRILARIM VAR KAS ALTI BENİMKİ,İLERİDE KAPSÜL OLUŞUMU İHTİMALİ VARMI,ENFEKSİYON OLMASI BENİ ÇOK TEDİRGİN ETTİ YOKSA PROTEZLERİ ÇIKARTTIRMALIMIYIM.kısa bir not.lütfen doktorunuza danışın demeyin. ben size danışmak istiyorum cevabınız için şimdiden çok tşk ederim saygılarımla...

Merhaba,

Meme başında doku kaybı varsa iyileşme döneminden sonra tek tavsiye edebileceğim o bölümü meme başı renginde dövme yaptırarak tamamlamanız olabilir. Kapsül oluşum ihtimali çoğunlukla kullanılan proteze bağlıdır. O nedenle net bir şey söylemek mümkün değil maalesef.