- Konu Sahibi deli_kiz0606
hocam merhabalar bana da yardımcı olursanız sevinirim..
3 ay önce spermiyogram testimiz şöyle idi :
konsantrasyon : 77.000.000
miktar 3 ml çözünme süresi 30 dakika vizkosite : normal ph : 7,5
motilite : progresif hızlı : %14 progresif yavaş : %28 yerinde : %5 hareket etmeyen : %53
baş anomalisi : %40
boyun anomalisi :%22 normal
kuyruk anomalisi : %18
normal akrozom anomalisi : %12
her sahada 1-2 lokosit görüldü ..
doktorlar normal dedi ama 17 aydır bebek yok bu ay aşılama yaptık ..bu arada bende de sorun yok ..aşılama tutmadı ..
aşılamada 64 milyon sperm ileri hızlı %10 , ileri yavaş %20 yerinde % 5 çıktı ..yıkama sonrası ise 33 milyon sperm ve %95 hareketli sperm oluştu ..ama yine de tutmadı ..ultarsonda da eşim tertemiz çıktı ..sperm değerleri normal diyorlar ama bilmiyorum yaa ..doğal yoldan çocuğumuz olurmu aşılama şartmı ..şimdiden çok teşekkürler
3 ay önce spermiyogram testimiz şöyle idi :
konsantrasyon : 77.000.000
miktar 3 ml çözünme süresi 30 dakika vizkosite : normal ph : 7,5
motilite : progresif hızlı : %14 progresif yavaş : %28 yerinde : %5 hareket etmeyen : %53
baş anomalisi : %40
boyun anomalisi :%22 normal
kuyruk anomalisi : %18
normal akrozom anomalisi : %12
her sahada 1-2 lokosit görüldü ..
doktorlar normal dedi ama 17 aydır bebek yok bu ay aşılama yaptık ..bu arada bende de sorun yok ..aşılama tutmadı ..
aşılamada 64 milyon sperm ileri hızlı %10 , ileri yavaş %20 yerinde % 5 çıktı ..yıkama sonrası ise 33 milyon sperm ve %95 hareketli sperm oluştu ..ama yine de tutmadı ..ultarsonda da eşim tertemiz çıktı ..sperm değerleri normal diyorlar ama bilmiyorum yaa ..doğal yoldan çocuğumuz olurmu aşılama şartmı ..şimdiden çok teşekkürler