hocam bana fikir ver???

S

shadowgirl

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi shadowgirl
biz üniversitede fen ve teknolojileri adında bir grup kurduk
odamız falanda var.ama odayla bitmiyor iş.bişeyler yapmak lazım.farklı olmak lazım.biz düşündük dedikki bir araştıralım fen bil. derslerinde hangi konularda ögrenciler anlamakta zorluk celiyor ona göre bir calışma yapalım.planlarımıza göre konuyu tespit edip bir okula gidip konuyu farklı şekillerde anlatacagız tv de falanda yayınlancak ama bu konuda yardıma ihityacımız var.hangi konuda ögrenciler anlama sorunu yaşıyor ??? eger cevap verirseniz cok mutlu olurum :Saruboceq:

• Konu Sahibi shadowgirl
çok soyut olupta öğrencilerin zihinde canladırmakta zorlandıkları konuları seçin bence bu daha dikkat çekici olacaktır.hangi düzeyde hazırlık yaptığınızı belirtmediğiniz için daha detaylı yorum yapamadım özür dilerim

• Konu Sahibi shadowgirl
ilköğretim düzeyinde mi soruyorsun?

• Konu Sahibi shadowgirl

ilköğretim düzeyinde mi soruyorsun?

fen ve teknolojileri dersi ilkögretimde veriliyor.aslında hocamız ses konusunu bir sınıfta farklı bir yöntemde anlattıklarını söylemişti bizde farklı bir konu bulup çalışmalar yapalım diyoruz..ilginiz için cok teşekkürler :Saruboceq:

• Konu Sahibi shadowgirl
Güzel arkadaşım dersin ilöğretim verildiğini elbette biliyoruz ancak ben sorumu yanlış sordum sanırım mesela ben sınıf öğretmeniyim 4-5 düzeyimi yoksa 6-7-8 düzeyimi çalışma yapıyosunzu öğrenmek istediğim buydu

• Konu Sahibi shadowgirl
4-8 düzeyi olacak bizimki büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…