Yaş problem değilde içinde bulunduğun hiyerarşik durum sıkıntıyani sonuçta sen öğrenci o hoca
Ben hoca olsam katiyen öğrencimle ilişki yaşamam diye düşünüyorum. her ne kadar yaşlarımız yakın olsa da mantıkla hareket ediyorum yine her zamankı gibi :) ki zaten bana karşı öyle bir ilgisini sezinlemedim normal davranıyor bence yani. keşke olsaydı bir ilgisi. yada yok yok olmasınyada olmasını isterdim itiraf edeyim, kim istemez ki :)
hoca konuları evet sıktı ama sen bi sempati uyandırdın bendedurustsun ve kendi kendine aptal aptal gelin guvey olmuyorsun.. uzak dur, adamın sana karsı bişey yoktur denince 'ama şöle baktı, yandan gülümsedi, özellikle 4buçuk kez baktı, o da bana aşık ama çekiniyo' gibi uydurmamış, millete 'anlayışsızlar, zalImlar' diye saldırmamışsın yaş farkı olsun olmasın, konum farkı var, senin de dedigin gibi hoca acısından riskli, Allah korusun kötü olabilir, hele ki universitede.. belki ömür boyu orda çalışacak adam..
şahsi fikrim, sendeki de gecici bi his.. onun konumundan dolayı cekiniyosun dogal olarak, sonucta 'ögrenci' olmak farklı, yaş kaç olursa olsun.. elinin ayagının dolaşması birz da bu sebepten..
sakinliği korumaya calıs ve mumkun oldugunca diyaloga girme..
Başlığa takıldım.
Konuyu birazdan okucam.
İvediyetle başkasına aşık olman lazım. Trust me, kesin bilgi.
Olamıyosan da flört filan et en azından.
hangi okuldasin :)Yazmışsın meğer yeni gördüm, Ankaraya yeni geldim okul sebebiyle, bir ortam kurar kurmaz bende öyle yapayım diyorum :)
Ayyy ben sana bili diyemicem.. Güzel gönlün ne diyorsa onu yap...
Yazını okuyunca bi gülümseme geldi .. Böle tatlı şeker birine benziyon kız.. Ne güzelde anlatmısım yarabbim.. Bi film canlandı gözümde)
Hakkında hayırlısı canım...ama bnce derslerıne daha yogun ol..
Tam da buraya "Yahu universitede lisede hicbir yerde hicbir hocama asik olmadim, su tatli heyecanlari yasayamadan ot gibi okumusum" yazmaya gelmistim ki Faruk'u hatirladim. Ah Faruk. O gumus saclariyla, her daim jilet gibi takim elbisesiyle, parfumuyle, o derin ses tonu ve guzel diksiyonuyla, agirbasli ama bir yandan da ince ince esprili uslubuyla Faruk...
Kocam onun yasina geldiginde Faruk gibi olmayacaksa bosayacagim valla
Valla bizim üniversitede olsan seni kaçırmazlardı. Asistanlar hep öğrencilerle birlikte bizim okulda. Ben sevmiyorum bu durumu...
Hocanin pesinde bir sürü kiz olur simdi....bu kadinlardaki kariyer ve guc takıntısı beni öldürecek...
Sana ilgisi yoksa zaten adım atamazsın. Ben yapamazdım en azından. Görmeye alışırsın bir süre sonra.
Bu hoşlantılar gelip geçici inan. O anlarda öyle gelmiyor tabi ama ben hoşlanmanın devede kulak kaldığını, daha öteye gidemeyeceğini 28 yaşımda eşime aşık olunca anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?