• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hoca" Aşklarından Sıkıldınız Ama Benim İstediğim Biraz Başka Güzel KK'lılar

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Merhaba Hanımlar;
Uzun süredir arkadaşımdan takip ediyordum ve bende üye olmaya karar verdim sonunda öncelikle merhaba hepinize :KK28:

Ünivesiteye yeni başladım daha. Bu 2. üniversitem. Benim derdim sizinkilerin yanında küçük kalır aslında, tatlı bir dert gibi geliyor şuan bana ilerde ne olur bilemem. Daha doğrusu 'ileri' gibi bir durum olmasını istemediğim için konuyu açayım dedim.

Okulda bir hoca var. Dersime girmiyor. Şuan burda bana ilgisi var şöyle incelik yapıyor, böyle davranıyor demeyi isterdim fakat ilgisi olduğunu yada olacağını sanmıyorum. Ben kendi kendime beğeniyorum sadece. Daha doğrusu başlarda beğeniydi ama şuan bazı hisler oluşmaya başladığını fakettim :KK17: ve inanın bunu istemiyorum. Yapı olarak olgun biriyimdir kendimi öyle bir konuma sokmak ve hoca olan birine bunu sezdirmekten çok çekiniyorum. Olsun da isterdim fakat bana göre fazla yakışıklı, dürüst olmak lazım.. Kendimi, düşüne düşüne aşık edicem adama bu gidişle durduk yere ondan korkuyorum:p

Şimdi hanımlar ben saçmalamaya, adam bana selam verince elimi ayağımı dolaştırmaya başladım. Zaten ikili ilişkilerde işve cilve yapamam hiç o_O sezicek diye korkuyorum. Bi yandan da konuşmak istiyorum. Beni gördüğü yerde halimi hatrımı soruyor sağolsun ama sezerse onuda yapmaz diye düşünüyorum. Bu arada sosyal medyadan ulaşmam imkansız yani ekleyemem, çekinirim.

Ne yapsamda yensem bu durumu? Hislerimin önüne geçmem gerekiyor fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Gidip konuşasım geliyor sürekli, durduruyorum kendimi 'kızım napıyosun' diye. Akıl vericek olan var mı hanımlar? Yanıma gelip konuşursa ne yapsamda elim ayağım dolanmasa? bu yaşta başıma gelenlere bak ah ben akıllanmam :KK53:

bu arada sanırım aramızda 4-5 yaş var.

Son düzenleyen: Moderatör:
boşverr platonik takılmakda iyidir...olgunlaşmak için adımdır...

KK'ya hoşgeldin.En Büyük KK Bence 4 yaş hiç önemli değil, fark bile sayılmaz. Ama ben üniversitede bu tür ilişkileri etik demeyim de, hoş bulmuyorum. Geçici bir his seninki bence. Kafanda kurdukça daha da ilerlediğini sandığın bir his.

Sadece bekle okulunun bitmesine kaç yıl var daha hep göreceksin o hocayı, take it easy:cool:

üniversite de oluyor böyle şeyler ama sonu çok kötü bitiyor hatta rezillikle sonuçlanıyor maalesef..çok dikkat et bence

Sanırım sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun ,piskolojide bunun bir hastalık olduğunu biliyorum ama aklıma gelmedi

Sanırım sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun ,piskolojide bunun bir hastalık olduğunu biliyorum ama aklıma gelmedi

adamın bana ilgisi olmadığını belirttim zaten. o dediğin karşılıklı olduğunu düşünüp takıntı yapanlarda oluyor. benim durumumda değil anlıyacağın.

KK'ya hoşgeldin.En Büyük KK Bence 4 yaş hiç önemli değil, fark bile sayılmaz. Ama ben üniversitede bu tür ilişkileri etik demeyim de, hoş bulmuyorum. Geçici bir his seninki bence. Kafanda kurdukça daha da ilerlediğini sandığın bir his.

Evet yaş bakımından bende öyle düşünüyorum ama bu tarz birşeyin duyulması hatta hoca tarafından sezilmesi dahi benim kendimi sorgulamamı sağlar :eek: umarım dediğin gibidir de geçer, yoksa işler sarpa sarıcak hissediyorum. hoşbulduk bu arada En Büyük KK

Son düzenleyen: Moderatör:
sezse bile ne kadar ciddi olabilirki bir yerde kariyeri bir yerde sen....sence hangisi daha cazip o_O

Ben hoca olsam katiyen öğrencimle ilişki yaşamam diye düşünüyorum. her ne kadar yaşlarımız yakın olsa da mantıkla hareket ediyorum yine her zamankı gibi :) ki zaten bana karşı öyle bir ilgisini sezinlemedim normal davranıyor bence yani. keşke olsaydı bir ilgisi. yada yok yok olmasın:eek: yada olmasını isterdim itiraf edeyim, kim istemez ki :)

Back
X