kendim gibi kitap okumak ve yazmayı hobi edinen kişilerle yazışmak beni çok mutlu eder.bende 9 yaşında ilk şiirimi yazmıştım. o günden beri yazarım. şiir olarak başladığım serüven romana döndü. iki kitap bitirdim bende. 3 ve 4 yazıyorum. özellikle 2 senedir çok hız verdim. bu sene ilk kitabımı yarışmaya gönderdim. sonuç almak önemli değil (tabi büyük yalan) sadece kendim ile yarışıyorum. senin gibi birini burda bulmak çok heyecan verici. bende bu sene çok fazla okumaya başladım. Virginia woolf'u keşfettim. şuan elimde yazarlık dersi isimli bir kitap var. kadının yazma konusundaki detayları anlatılıyor. zaman olsa günde 3 kitap bitiresim var. arada yazışalım :)
nerde yazıyorsunuz (internet, dergi ,gazete....) ve ne tür şeyler yazıyorsunuz?
Ben muhabirlik yapiyodum canim bi internet sitesinde yaziyorum simdi baya uzun zamandir guncel konular lise yillarinda siir yaziyodum simdi guncel konular ask mesk yaziyorum kitap yazmak istiyorum kismetse
Aaaa ben de çok severim yazmayı. Kısa Hikayeler yazarım ama vakit ayırmak zor oluyor biraz. Kitap yazmaya henüz cesaretim yok. Yazma konusunda eğitimim de yok ama yetenekli olduğumu düşünüyorum bir de tabi çok kitap okurum
vayyy muhabirlik ne güzel:))
artık yapmıyorum canım yapacağımı da sanmıyorum
olsun sitelerde yazmak da güzel. Bende sitede yazmayı çok seviyorum. Bir kitap çıkaramasak da hiç yoktan iyidir değil mi?
bu arada bütün arkadaşlara itiraf edeyim bende kitap çıkarma heveslisi bir tek benim sanırdım meğer aynı hayali paylaştığım bir sürü kişi varmış :))