- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Bir dile takın kafayı onunlprnemeye çalışan vakit çok hızlı geçerHerkese selam kızlarkışın gelmesiyle birlikte sürekli evde olma hissi beni boğdu boğdu duvara attı. Siz neler yapıyorsunuz? Yetersiz ve eksik hissediyorum koşmuşta yakalayamamış hissediyorum :/ Eskiden kendimi Kandırabiliyordum artık kandiramıyorum da. mantığım müsade etmiyor kaç yaşına gelip bir başarı elde edemediğim aklıma geliyor sürekli.. bişey yapmalıyım.
Film izlemek dizi izlemek mesela zaman kaybı gibi geliyor tahammül edemiyorum. Kitap okurken konsantre olamıyorum. Sinemada tiyatroda konserlerde bir şey bulamıyorum, kötü bir yorum görüyorum bileti iptal ediyorumdelircem sanki zaman çok hızlı geçiyor, kendimi gelistirmek istiyorum boş boş durmak istemiyorum ama 30 çeşit kaygı basıyor konu dağılıyor her şeyden biraz gibi oluyor. İşin özeti çok sıkılıyorum..
Kendimi salak gibi hissediyorum her işim yarım kalmış 3 dil var yarım yamalak başlamışım kalmış vs, o tatmin hissini çok özledim başarma hissini herhangi bir alandaBir dile takın kafayı onunlprnemeye çalışan vakit çok hızlı geçer
Yarım kaldığınız yerden başlayın tekrar. Yaparım diyip girişin isteyip yapılmayacak bir şey yokKendimi salak gibi hissediyorum her işim yarım kalmış 3 dil var yarım yamalak başlamışım kalmış vs, o tatmin hissini çok özledim başarma hissini herhangi bir alanda
Benimde öyle ezbere bildiğim güvende hissettiren dizilerin varAsla yorum okumayın. Gözünüze çarpan aklınıza takılan dizileri filmleri sırayla deneyin. Ben bu dönemlerde bildiğim sevdiğim 3 komedi dizim var onlara dönerim. Bi şeyden keyif almaya başlayınca diğer şeylere de iştah artıyor.
Bakınıyorum ona da teyzelerin olmadığı bir kurs bulabilirsem ne mutlu yoksa oralar da sarmiyo beni :/Kurslara gidin evden uzaklaşmak iyi gelecek…
Sen napican teyzeleri boşver :) hem dışarı çıkmaya bahane olur gezen güzel olur oturan gazel olur demişler çıkın çıkın gezin (benim yerime de lütfen)Bakınıyorum ona da teyzelerin olmadığı bir kurs bulabilirsem ne mutlu yoksa oralar da sarmiyo beni :/
Hobi bu değil ki, Sizinki zorlama.Herkese selam kızlarkışın gelmesiyle birlikte sürekli evde olma hissi beni boğdu boğdu duvara attı. Siz neler yapıyorsunuz? Yetersiz ve eksik hissediyorum koşmuşta yakalayamamış hissediyorum :/ Eskiden kendimi Kandırabiliyordum artık kandiramıyorum da. mantığım müsade etmiyor kaç yaşına gelip bir başarı elde edemediğim aklıma geliyor sürekli.. bişey yapmalıyım.
Film izlemek dizi izlemek mesela zaman kaybı gibi geliyor tahammül edemiyorum. Kitap okurken konsantre olamıyorum. Sinemada tiyatroda konserlerde bir şey bulamıyorum, kötü bir yorum görüyorum bileti iptal ediyorum, bir kayağa gidecek arkadaş bulamıyorum meseladelircem sanki zaman çok hızlı geçiyor, kendimi gelistirmek istiyorum boş boş durmak istemiyorum ama 30 çeşit kaygı basıyor konu dağılıyor her şeyden biraz gibi oluyor. İşin özeti çok sıkılıyorum..
Zaten geziyorum, ne güzel geziyordum havalar soğudu spor salonuna bile gitmek gelmiyor içimdenSen napican teyzeleri boşver :) hem dışarı çıkmaya bahane olur gezen güzel olur oturan gazel olur demişler çıkın çıkın gezin (benim yerime de lütfen)
Yok değilim yengençcimm, inan sıkıntıdan İstanbul'daki oyunlara konserlere bile baktımhangi sehirdesin? İstanbuldaysan cok efsane oyunlar var aslinda bu sezon
Spor yüzme tenis vb şeylere gidiyordum düzenli yürüyüş ve çeşitli şehir dışı geziler . Havalar bozdu benim frekansta bozuldu yapacak bir şey kalmadı gibi. Kötü hissettiriyor.Hobi bu değil ki, Sizinki zorlama.
Çok fazla şeyi birarada yapmak da sizi yormuş olabilir.Spor yüzme tenis vb şeylere gidiyordum düzenli yürüyüş ve çeşitli şehir dışı geziler . Havalar bozdu benim frekansta bozuldu yapacak bir şey kalmadı gibi. Kötü hissettiriyor.
Aslında olabiliryardım dernekleri vs ? Sokak hayvanlarına mama dağıtma ?
Evet bunları yaparken yorgunluktan zaten o gün verimli geçti diyebiliyordum. Şuan pek diyemiyorum sizin günler nasıl geçiyor anlatin birazÇok fazla şeyi birarada yapmak da sizi yormuş olabilir.
Ben çocuk doğurdum bebeğim ,5 yaşında OGLUM var hobim okul bahçesinde beklemekEvet bunları yaparken yorgunluktan zaten o gün verimli geçti diyebiliyordum. Şuan pek diyemiyorum sizin günler nasıl geçiyor anlatin biraz
Yaaa saçmalamaBen çocuk doğurdum bebeğim ,5 yaşında OGLUM var hobim okul bahçesinde beklemeksağdan soldan puuuuu diye tukerebilirsin, sen mi bana akıl veriyon diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?