Ho ho ho!yeni yıl...çam ağacı süsleme

ağaç gerçek olmadıktan sonra kimin nereyi süslediği beni ilgilendirmiyor açıkçası yazık yoksa caanım ağaçlara. yeterince zaten katliama uğruyorlar.

Biz bahçemizdeki çam ağacını süsleyeceğiz bu yıl
Türkiyedeyken evimizde plastik çam ağacı vardı
Ama bir tepki görmedim
Zaten tepki verecek Kişi de evime gelmesin

Çam ağacı 25 Aralık'ta kutlanan Noel'in bir parçasıdır. Dini bir bayram olan Noel. Yılbaşıyla ilgisi yoktur. Tabii Türkiye'de herkes bunu yeni yıl ağacı sanır, o ayrı. Bilgilendireyim dedim.
Türkiye'de yaşarken süslerdik, kimse bir şey demezdi, kime ne zaten... Gerçi şimdi de süslüyoruz.

çam ağacı süslemeye de bayılırım, noeli kutlamaya da, yılbaşında hindi yemeyi de severim.
laf eden lafını alır susar. herkes birbirine saygı göstermeli.
çam agacı süslemeyip, yılbası kutlamayan ınsanlara saygım sonsuz onların kültürleri ve yaşam tarzları saygı duyarım

aynı saygıyı ben de beklerim.

Ben de bu yıl eve almayı düşünüyorum plastik ,küçük ağaçlardan ,çok hoş bence.Yılbaşını kutlamayı da çok seviyorum.Ben şimdiden heyecanlanmaya başladım .

Ben sevdiğim için, heves heyecan olduğu için evimde süslüyorum en sevdiğim yanı da ışıkları,
yeni yılın gelişini belli eder bir ay öncesinden kurarım evim neşelenir adeta

şuana kadar tepki ile de karşılaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…