• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hmm dogumgunu evlilik yildonumu falan sıkıldım galiba

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
10 gun icinde hem esimin dogum gunu hem evlilik yildonumumuz.
ben her sene ikisine de ozenld hediye secer planlar yapardim. birini disarida yerdik birine evde en guzel yemekler falan.
su anda ne hediyeye karar verdim ne bir planim var ne de acikcasi bir hevesim.
2 ayri hediye almam lazim bir de esim hep citayi yuksek tuttu.
dogum gunu icin telefon yildonumu icin kiyafet alsam diyorum. ama hiiic arastirmaya bile heves duymuyorum.
acaba icimden geldigi gibi okuzluk mu yapsam yoksa istemeye istemeye hediye mi baksam?
citayi dusurursem sonradan pisman olur muyum :27:

bir de 5.yilimiz aslinda yillar oncesinde planladigim bi tarihti. simdi niye boyleyim

halin yoktur; çoluk çocuk sıkılmışsındır

hiç sevmeme öyle kutlamaları; çocuk heves ediyor diye alıyoruz bir pasta kesiyoruz işte oldu bitti

evlilik yıl dönümü genelde tatile denk geliyor o arada çıkıyor

hatta eşim gerçekten mi evlilik yıldönümümüz bilseydim dün akşamki özel yemeği bu akşama organize ederdim dedi mesela bu yıl

hediye vs tamamen tüketim toplumunun yansıması

biz böyle mutluyu<z ama siz hediyeleşmeyi seviyorsanız bir dolaşın belki hoşunuza giden bir şeyler bulursunuz

Geçen tatilde otele gittiğimizde evlilik tarihimizi eşime sordum :D Bilmiyorum ,unutuyorum.Sadece kutladığımız tek bir özel gün var o da tanışma yıldönünümüz,hayatımın dönüm noktası olduğu için.

Tabiki çocuklarının babası olduğu için insan özenmek ister ama yinede sevdiğinden alınan minik hediyede mutlu edebilir. Çok düşüncelisiniz bu arada yada ben çok odunum :KK45:

her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım çok da düşürme çıtayı :p
diyorum ya bana pahali veya ince dusunulmus bir sey alirsa ben de elimde uyduruk bir seyle kalakalirsam :27:
İki küçük çocuğunuz yok mu sizin? Ondandır bu yorgunluk, 2 bebe 1 adama bakıyorsun zaten; üzerine bir de hediye mi vermek lazımmış?
evet belki de bu yuzden bilmiyorum :)

halin yoktur; çoluk çocuk sıkılmışsındır

hiç sevmeme öyle kutlamaları; çocuk heves ediyor diye alıyoruz bir pasta kesiyoruz işte oldu bitti

evlilik yıl dönümü genelde tatile denk geliyor o arada çıkıyor

hatta eşim gerçekten mi evlilik yıldönümümüz bilseydim dün akşamki özel yemeği bu akşama organize ederdim dedi mesela bu yıl

hediye vs tamamen tüketim toplumunun yansıması

biz böyle mutluyu<z ama siz hediyeleşmeyi seviyorsanız bir dolaşın belki hoşunuza giden bir şeyler bulursunuz
ne bileyim esim cok onem veriyor ozel gunlere, ben de hani siradan gecmesini istemem ama su an 2 tanesi birden gelirken kacacak yer ariyorum. onceden gun sayardim simdi pff az kaldi :( oldum.

O size karşı nasıl bu konuda ?
İkisinide birden mi kutlasanız ?

Bana kalsa nasılsanız geçmiş zamanlarda daha iyisini yapın.
Seneler geçtikçe daha çok ihtiyaç oluyor böyle özel zamanlara, hatırlanmaya.
Eşiniz çıtayı düşürse, duyuruyorsa uzulmez misiniz ?

diyorum ya bana pahali veya ince dusunulmus bir sey alirsa ben de elimde uyduruk bir seyle kalakalirsam :KK53:

evet belki de bu yuzden bilmiyorum :)

ne bileyim esim cok onem veriyor ozel gunlere, ben de hani siradan gecmesini istemem ama su an 2 tanesi birden gelirken kacacak yer ariyorum. onceden gun sayardim simdi pff az kaldi :KK43: oldum.
mecbur düşüncen güzel bişiler :KK53:

ayyy bu sene daha ilk olmasına rağmen bende çok sıkılmıştım sevgililik nişanlılık derken,
çıtayı düşünme erkekler zaten kafa yormamak için pahalı hediye alıyorlar,
sen küçük bişey düşünsende hoşuna gidecektir ihtiyacı olan bişey al evdede yemek hazırla diğerindede dışarı çıkarsınız :)

O size karşı nasıl bu konuda ?
İkisinide birden mi kutlasanız ?

Bana kalsa nasılsanız geçmiş zamanlarda daha iyisini yapın.
Seneler geçtikçe daha çok ihtiyaç oluyor böyle özel zamanlara, hatırlanmaya.
Eşiniz çıtayı düşürse, duyuruyorsa uzulmez misiniz ?
o fazla zaman harcamaz aslinda alir pahali bi hediye kurtulur.
ama siir falan yazar karta gul gonderir falan.
hediyeden cok yazdiklari hosuma gider, bir seyleri tazeliyor okuyunca.
belki ben de maddi degil de manevi bi hediye dusunmeliyim.
ikisini bir arada yaparsam da sanki haksizlik gibi geliyor :) belki hediye almam sadece bi pasta yaparim dogum gunu icin.
yildonumunde de ufak bi hediyeyle romantik bir seyler.
bunlari yazarken bile usenme coktu icime yahu :(

Ben ikisini bi arada yapardım sanırım
Bi taşla iki kuş
İki ayrı törene gerek duymazdım
Siz yine 5 yıl iyi dayanmışsınız ayrı ayrı..

Ben ikisini bi arada yapardım sanırım
Bi taşla iki kuş
İki ayrı törene gerek duymazdım
Siz yine 5 yıl iyi dayanmışsınız ayrı ayrı..
aslinda ayni gune denk getirmek istedim nikahi ama gun bulamadik :D
boyle ayni hafta icinde cidden eZiyet oldu :)

Back