Hla zayflamak isteyen var m?

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
kızlar varmı aranızda hala doğumdan sonra kilo
verememiş benim gibi streste olan :nazar: ben yaklaşık
bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime
henüz tatılamadım bikaç gün sonrada işe başlıyorum
8 ayı geçti hala kilo veremedim mafoldumben 68 hamile kalmıştım
ki ozaman da kilom vardı şimdi 77 diyim bir on kilodaha eklendi delikafadulden
artık vermek istiyorum gerçi şubat anneleri hızlı çıktı çoktaaan çıtır oldular bile
ama eğer kıyıda köşede bende zayıflamak istiyorum diyen varsa burda zayıflayalım kızlar
motive edelim birbirimizi benim buna çok ihtiyacım var tek başına çekilmiyor mirmirmirmir
verelim kiloları önümüzdeki yaza çıtır anne olarak çıkalım ne dersiniz :hooray:

canan canımcım bu konunun ehli olarak senide bekliyorum topiğe
neler yaptım ettin 2 çocuktan sonra manken gibi oldun kız anlat bakıyım

kızlar ben öncelikle günde 3 litre su içmeye başladım bu çok farketti
bikere vicuttaki ödemi atmaya yardım ediyor şikinlik gitti
günde 2 bardak yeşil çay içiyorum faydalarını saymaya gerek yok sanırım sadece zayıflamaya değil
herşeye faydası var egzersiz yapıyorum yapabildiğim kadar
yürümeya çalışıyorum hergün olmasada
ama beyinde bitmesi lazım ilk başta ben zayıflıcam sinyalini vermek gerekiyor saırım
ben çok iradesizim aslında bir haftadır kendime hakim olmaya çalışıyorum
kafama koydum 2 senedir bazanın altında duran kotlarımın içine giricem :dance:

tickerdeki hatun gibi olmazsam banada sevgi dimesinler kaydirigubbakcemile2
gazımıda verir şişkoları beklerim :))))

bende varım yaaa:sinissinif:
ben 57 ile evlendim.zaman içinde bir 4.5 aylık bebek kaybı,pko derken 74le hamile kaldım.fazla kilo almadım 8 kilo aldım.doğumdan sonra 72ye kadar düştüm 1 hafta sonra yani..
sonra süt olsun diye yedirdiler de yedirdiler beni.78e kadar çıktım..sonra 68e düştüm 1.5 ayda ama açtım..
tekrar kilo aldım 75 oldum,pko diyeti derken şu an 73-74lerdeyim.diyet yapmak istemiyorum o kadar bezginim diyetten.
pazartesiden itibaren bende diyete giricem ancak o zaman dahil olayım olurmu?cts günüm var çünkü ve bozarım yani kendimi biliyorum..

olur gülşahçım farketmez aslında benimde diyet yaptığım söylenemez
açlığa tahammülüm yok gözüm dönüyor hiçbizaman yaşamak için yiyenlerden olmadım zaten
yemek için yaşıyorum ben :)) aç kalmadan yavaş yavaş kurtulmak istiyorum kilolardan az ve öz yiyerek
akşamları erken saatte yemeye çalışıyorum ekmekği çıkarttım bikere ben tam bir ekmek düşkünüyüm
hiçbişey olmasada tek ekmek yeter benim karnımın doymasına hele bide tazeyse :))
sebze meyve ağarlıklı beslenerek birazda haraketle verebiliriz bütün arkadaşlarım zayıf hepsininde çocuğu var dikkat ediyorum birlikte bişey yerken iki lokmada doyuyorlar ben pis boğaz yedikçe yiyorum
miydeleri küçültmek lazım olmuyor böyle şişko şişko önceden eşimde göbekliydi şimdi oda zayıfladı
iyice strese girdim valla

bizden başka zayıflamak isteyen yok galiba :))

Sevgi sen ne diyosun yaa 2 saattir düşünüyorum yazsammı yazmasammı diyee kızz şakkıdıasıl utancak olan benim bacımkafamçokkarıştı sizz 73 lerden 76 lardan bahsederken burda 82 kkilo olan bir hatundan haberi,niz yokk tabbikii laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeayıptır söylemesi o ben oluyorumdelikafadulden tabbi benim bile sesim çıkmazken :icecream::icecream:size noluyo kardeşim yaa ayy çatlıycam şimdi :hulya:
Bacım ben 73 kilo olşayım yada 76 inanın 76 kere takla atarım aaa..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:hulya: Şimdi ben rejimin neresinden başlasamm kaydirigubbakcemile2acepkaydirigubbakcemile2 güyaaa foşur foşur emziriyoruz ama hani bir gram veremiyoruz:kahve::kahve: üstelik günde 4 litreden fazla su içen biri olarak eee ben napiyim şimdi kızlarr rejim mejim hakk getire bende .:roflol:.
169 cm boya 82 kilo oyyy oyy ..:eek:klava: siz sevinin bence hatunlar kilonuza hiiiç üzülmeyin benden söylemesii..:nazar::nazar:

beyaz bulut canım sen ne zaman doğum yaptın.
ben 2008 eylülde doğum yaptım 93 kiloydum.
6 ay hiç diyet yapmadım sütüm olmaz diye.
6. ayı doldurunca yavaştan başladım diyete 86 kilo ile başladım. şimdi 69 kiloyum daha vermek istiyorum hedefim 55
ama bu halime de şükür ediyorum açıkçası 80 li 90 lı kilolar kabus gibiydi benim için.
ben 10 kilo akupunkturla verdim 7 kiloyuda kendi çabalarımla
az yemek bol su akşam 6 dan sonra bişey yemeden verdim.
kararlı olursan verirsin canım

ben de varım.72 kiloyum,63 ile evlendim 68le hamile kaldım.yapışan kiloları verelim.2 öğün nesfit /k-flakes türü gevrek yiyorum.su çok içerim.hareketliyim de ama önceden bu kadar kastığımda hemencecik veriyordum.şimdi yapıştı,gitmiyor:1no2:

beyaz bulut canım sen ne zaman doğum yaptın.
ben 2008 eylülde doğum yaptım 93 kiloydum.
6 ay hiç diyet yapmadım sütüm olmaz diye.
6. ayı doldurunca yavaştan başladım diyete 86 kilo ile başladım. şimdi 69 kiloyum daha vermek istiyorum hedefim 55
ama bu halime de şükür ediyorum açıkçası 80 li 90 lı kilolar kabus gibiydi benim için.
ben 10 kilo akupunkturla verdim 7 kiloyuda kendi çabalarımla
az yemek bol su akşam 6 dan sonra bişey yemeden verdim.
kararlı olursan verirsin canım
ne güzel ya..vallahi çok imrendim.
darısı bizekaydirigubbakcemile5

Sevgi sen ne diyosun yaa 2 saattir düşünüyorum yazsammı yazmasammı diyee kızz şakkıdıasıl utancak olan benim bacımkafamçokkarıştı sizz 73 lerden 76 lardan bahsederken burda 82 kkilo olan bir hatundan haberi,niz yokk tabbikii laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeayıptır söylemesi o ben oluyorumdelikafadulden tabbi benim bile sesim çıkmazken :icecream::icecream:size noluyo kardeşim yaa ayy çatlıycam şimdi :hulya:
Bacım ben 73 kilo olşayım yada 76 inanın 76 kere takla atarım aaa..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:hulya: Şimdi ben rejimin neresinden başlasamm kaydirigubbakcemile2acepkaydirigubbakcemile2 güyaaa foşur foşur emziriyoruz ama hani bir gram veremiyoruz:kahve::kahve: üstelik günde 4 litreden fazla su içen biri olarak eee ben napiyim şimdi kızlarr rejim mejim hakk getire bende .:roflol:.
169 cm boya 82 kilo oyyy oyy ..:eek:klava: siz sevinin bence hatunlar kilonuza hiiiç üzülmeyin benden söylemesii..:nazar::nazar:
canım sende 169 boy vr ben nerelere kaçayım 164 boyla 74 kiloyum.top gibi hissediyorum kendimi iyice..akannehir
verecez verecez..

ben de varım.72 kiloyum,63 ile evlendim 68le hamile kaldım.yapışan kiloları verelim.2 öğün nesfit /k-flakes türü gevrek yiyorum.su çok içerim.hareketliyim de ama önceden bu kadar kastığımda hemencecik veriyordum.şimdi yapıştı,gitmiyor:1no2:

nesfit-rejim-spor her ne olursa olsun zayıflayalım kızlar..
verelim kilolardan kurtulalım..yaza incecik girelim
bide benim eşim hiç kilo sevmiyor.oda diyor zayıfla nolur aşkım diye..:gitme:
vercez vercezzzzkaydirigubbakcemile2

kızlar bende şuan 78 kiloyum banada yardım bende varım:gitme:

hoşgeldin canım..
bende şöyle bir liste var.ben pkoluyum.diyetisyene gitmiştim.
verdiği listeyi sizlerle paylaşmak istiyorum..

1167.jpg

1168.jpg

1170.jpg

1173.jpg

1177.jpg

1179.jpg

1180.jpg

listenin ne olduğunu açıklamak istiyorum ama alya durmuyor.geliyorum kızlar az sonra

püfff Gülşah ben bunlara uysam açlıktan ölürüm.. ay bende de kaldı kilolar napcam ya. tutamıyorum kendimi :KK43:

evlendiğimde 48 kilo
hamile kaldığımda 52
doğuma 65-66 ile girdim
şu an 57 kiloyum.

ideal kilom 49-50
püffff en az 7-8 kilo vermem lazım. Oğlumun doğum gününe kadar yani 7 Şubat'a kadar ideal kiloma geri ulaşmam lazım.
En fazla 1 sene muafiyetimiz oluyor değil mi? Bir sene bahanemiz oluyor yeni doğum yaptık diye.. e sonra :)

melek canım sen hemen naşlıyosun bu topicten:mymeka:
kızlar bu melek81 kaale almayın..fıstık gibi bir fiziği var.bizzat gördüm kendilerini yani..
sen o fazlalığım var dediğin kiloya her daim inersin canım,ali tuna az daha hareketlensin görürüm ben seni..
mevlam bizi kayırsın:sinifsinif:

canım ya gercekten kendımı boyle hıc rahat hıssetmıyorum ama yıne de tesekkur ederım moral oldu bana :)

kız bende de boy da yok.. ıyıce kotu hıssedıyorum kendımı..

bende varım kızlar....
evlendiğimde 74 kilo idim.boyum 1.73cm.hamile kaldığımda 88:KK43:(( toplam 8 kilo aldım.96 ile doğum yaptım .doğumdan sonra 89 düştüm.5 ay emdi ama ben daha şişiyordum sanki.regl de olmayınca hepten şiştim.şimdi emir hareketlendi.ve 1 ayda 5 kilo verdim.85 kiloyum hedefim 70.vercem kafayı taktım.hep beraber birbirimizi motive edelim.ama söyleyeyim ben ağır rejim uygulama özürlüyüm.derdim yemekte değil ABUR CUBUR malesef.hadi kızlar güçlüyüz yapıcaz....

Yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım..benim vermek istediğim 5 kilo var..Dün akşam tartıldım çok sinirlerim bozuldu..2 haftadır durmadan yemenin cezası 2-3 kilo olarak geri dönmüş..bugünden itibaren dikkat etmeye başladım..

Boyum 1.76 kilo 64_65 ..ben 59 olmak istiyorum..Bi ara 62 ye kadare inmiştim ama geri almışım:KK43:

a.s.Asimai kızz senin ne işin var bu topikte :icecream:82 kiloyum diyorum bacım delikafaduldendelikafaduldensen gelmişin 64 kiloyu şişmanın diye gözümüze sokuyosun :nazar::nazar:olmaz böyle kardeşim :kahve::kahve:ahhhh ahhh 65 kilo rüya gibi geliyor bana :sinifsinif:evlendiğimde 48 kilo olan b,iri olarak şu anda 70 e bile razıyımmmkaydirigubbakcemile2 bak iycene yükselttim çıtayı ama nerde 82 nerde 70 oyyyy oyyy benim dertli başımmm ...:eek:klava::eek:klava:
Benimnki yemeden değil kızlar hareketsizlikten veremiyorum inanı bana ikranın peşinde koşturmak yetmiyor yürüyüş ve egzersiz yapmam lazım ama bı sıpayla nerdeee afedersiniz tuvalete bile göndermiycek nerdeyse beni hadii şimdi ver bu kiloları verbilirsen:eek:klava:

X