• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hl fl geriliği

Ben doğum yaptım çok şükür bi sıkıntı yok ama banada gerilikten dolayı dovn sendromlu olabilir dediler yada ilerde yürüyemez ellerini Bükemez fiziksel engelli olabilir dendi ben doğurdum sağlıklı gözüküyor şuah ama büyüdükçe yürüdüğünü görmek için can atıyorum

Siz ztn fetal dna yaptırmışsınız ya o yüzden size dovn sendenomu olabilir denmemiştir bilmiyorum bu konuyla ilgili çok endişeliyim sağlıklı bir şekilde doğurmayı çok istiyorum ne kemik hastası ne dovn senderumu sağ Salim doğusun istiyorum Allah büyük o yüzden bu sayfaya üye oldum burdan biraz olsun içimi rahatlatmak içi

Ben doğum yaptım çok şükür bi sıkıntı yok ama banada gerilikten dolayı dovn sendromlu olabilir dediler yada ilerde yürüyemez ellerini Bükemez fiziksel engelli olabilir dendi ben doğurdum sağlıklı gözüküyor şuah ama büyüdükçe yürüdüğünü görmek için can atıyorum
Allah bağışlasın Allah bu gün hürmetine yavrularımıza sağlık nasip etsin 13 ocakta gidip perintolojide teşhis konulacak özelde engelli dendi devlete gittim saglikli dedi sonra ben tedirginim diye devlet perintolojiye yonlendirdi kas hastası dendi bana da ama her halime şükür ediyorum yine de rabbim beni evlatla imtihan etmesin hiçbir insanı da

Kas hastası nasıl yani nasıl bir gerilik var sizde onu banada dediler ilerde işte hareket etmekte güçleniyor elleri ayakları şey olmaz diye test dediler yaptırmadım

Kas hastası nasıl yani nasıl bir gerilik var sizde onu banada dediler ilerde işte hareket etmekte güçleniyor elleri ayakları şey olmaz diye test dediler yaptırmadım

Doktor bana kol ve bacakta gerilik baş ve vücudu olması gerektiği gibi dedi özel hastane iskelet hastalığı dedi ama ben hiçbir test yapmadım perintolojiye gidecem Allah izin verirse devlet sorun yok dedi ama bende bilmiyorum ikilemde kaldım yani iskelet displazisinden şüphelendi doktor ozeldeki ama bilmiyorum ya inanmak istemiyorum o doktora

Kaç haftalıksın sen detaylı mı ultıruznra mı anlaşıldı gerillik
Daha 16 haftalık hamileyim normal ultrasyonda söylendi özel olduğu için bana aldırmak istermisin eşini ara felan dendi bende yok dedim emin değilim doğru dediklerine ayakları 13 haftada kalmis o doktorun dediğine göre devlette öyle birşey yok dedi ama emin olmadığım için perintolojiye gitmek istedim devlette oda

Back
X