Genelde hızma iltihap yapar.Hergün dezenfekte etmen gerek. Şuan zaten okul var yine aynı şey olacak o yüzden bir kaç ay bekle derim ben.
aynı şeyleri ben de yaşadım benim burnumda şişlik kalmadı.Yani ilk başta vardı bir kaç hafta şişti ama artık yok
ne güzel yaa :S
Benim de aynı sorun olmuştu sol tarafım delikti ve çıkarmak zorunda kaldım okul yüzünden. Sonra dayanamayıp sağ tarafı deldirdim bu sefer. Ama burnum yamuldu gibi bir şey oldu sağ tarafında hafif şişme var dışarıdan bakıldığında pek fark edilmiyor ama ben anlıyorum ve insanlara söylediğimde onlar da dikkatli bakınca fark ediyorlar. Yaklaşık 5 sene oldu deldireli ve şu an hızma kullanmıyorum çok pişman oldum. İyi düşün bence tekrar deldireceksen de güvenilir bir yerde deldir derim ben.
Senin de geçer merak etme. Ne kadardır var şişlik? hergün kremle
yaa dıştan bkınca şişlik çoookk küçük belli bile olmuyo ama içten dokunnca hissediliyo top gibi birşey :S
BEBEĞİM DELDİRME DERİM BENDE DELDİRMİŞTİM LİSEYE GİDERKEN SENİN GİBİ SİKAYETLERİM OLUODUU HASSAS KARMA CİLTLERDE OLUO SOUNLA BEPANTEN KULLAN İLERDERRDE PİŞMANLIK DUYARDSIN İKİNCİ DELMİRDEDE DHA HİÇ KAPANMIO :s :s İLERDE GELİNLİKTE FLN ABES DURUYOR
tatlım,burnumu 8 yıl önce deldirdim.iyiki deldirmişim.tabancayla deldiler.ilk zaman iğrenç şekilde yara oldu kocaman.herkes iğrenerek bakıyordu.sabrrettim çıkarmadım kremle besledim,sanırım mikrop kapmıştı.şuan hiçbir sorun yok.aksine çok mutluyum.eğer delik açıksa takmaya devam edebilirsin.zamanla geçiyor.ya da kapalıysa bekle yara geçsin tam aynı yere olmasa da,eğer çok istiyorsan yeniden yaptır derim.sıkılınmıyor çünkü :)
ben ekimin ortasına doğru burnumu deldirdim başlarda sorn yoktu ama ilk hzma çok büyük ve ertesi günde okul var diye bir günde hemen hızmayı değiştirdim kanadı biraz, sonra delk kapanmasn diye arada döndr dediler bana bnde döndürüyordm ama delik içnde hızma varken bile kapanmaya başlıyordu hızmaya yapışıyordu hep iltihap oluyordu hızmayı çıkartamıyordm yapştğı için, çkarncada geri takamıyordm, snra ilk hzmayı çbk çkardm diye belki böle olmştr dye düşnp büyük hzmayı tkrr zorla taktm iki hafta fln snra değiştrdm başlarda yine sorn yoktu ama tkrr aynısı olmaya delik kapanmaya başladı bende en sonunda dayanamadm şubatta hızmayı çıkarttm ve ertesi gün hemen delik kapandı şimdi orada top gibi bir şişlik varr ama ben tekrar deldrmek istiyorm ne yapmalym bilmiyorm hiç(
Merhaba kullandıgın hızma altın degılse sakın kullanma ömür boyu akar burnun fenaben de yasadım oyle sıslık varken altın bır tane aldım kremle yumusattım burun delıgımı yavas yavas ıttırdım ve gırdı ondan sonra sıslık ınmeye basladı tavsıye ederım
arkadaşım takılan küpeyi 3 gün çıkarma
sadece biraz şişmişti onada antibiyotikli krem kullandım