Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım 2 kere burnumu deldirdim hiç ama hiç acımıo yani kulağınızı deldirirken neyse aynısı.benim canım çok ttalıdır ben deldirdiysem tubiis sen kaşını deldiren biri olarak çok rahat deldirebilirsin.sonucta uyuşturucu kren sürüyorlar.kıkırdağımı da deldirdim orası da acımadı.korkmayın rahatlıkla deldierebilirsiniz kızlar.he unutmadan hızmayı çıkarttıktan çok kısa bir süre sonra kapanıo delik ve yeri belli olmuo.
iğneyle deldirince kanama oluyormuş bildiğim kadarıyla.tabancayla deldirince de takılabilir tabiki delik aynı delik sonuçta.ayrıca mıknatıslı hızmalar konusunda sana sonuna kadar katılıyorum çok ama çok tehlikeli.
benim burnum yaklaşık sekiz yıldır delik ve bayılıyorum hızma takmaya,kendime çok yakıştırıyorum.ben tabancayla delirdimiştim ve ertesi sabah uyandığımda yüzümün sağ tarafı resmen felç inmiş gibiydi.yüzüm o kadar ağırlaşmıştı ki,ve çok da ağrım olmuştu yüzümün o tarafında.ama tüm bunlar sadece bir gün sürmüşdü.sonrasında hiçbirşey olmamış gibi rahatlamışdım.deliğin iyileşmesi de uzun sürmüşdü bende.ama iyiki katlanmışım bunlara çünkü hızma takmaya bayılıyorum.bu kadarcık cefası da olsun.bazen bir iki hafta unutuyorum takmayı ama delik yerim kaybolmuyor,orası hep belirgin.hızmayı seviyorsan deldir bence.
15-16yaslarindayken annem hep hizma takmami istemisti.. Korkuyorum istemiyorum dedim..
Düsünün millet annesine yalvarir burnunu deldirmek icin annem ise bana yalvariyor:bbo:
Türkiyede 5ay kaldiktan sonra almanyaya gitmeden 4-5gün önce aniden burnumu deldirmeye karar verdim. Esimin kuzeninde gördüm,o kadar begendim ki. gittim bir kuyumcuya,amca burnumu deldirmek istiyorum dedim. olur kizim dedi.. peki aciyormu dedim..
Bak bi burnuma hizma var mi?ben nerden bilim kizim dedi..
burnumun etrafini temizledi isaretledi tabancayi getirdi sIkti..
gözümden sadece bir damla yas akti,o kadar...
Inanin aciyacak diye ödüm kopuyordu,tek bir damla yas akti gözümden..
Sunu söylemeyi unuttum,burnumu kaldirdim bir baktim kan akiyor :))
Dedemin üvey kizi,aman allahim noluyor dedi ve amca kostu kolonya getirdi..
tabi agzima burnuma sürdü,napiyorsun amca dedim,agzima niye sürüyorsun dedim basima is acma kizim dedi :))
Meger hizmanin ucu degmis ondan kanadi..
yani normalde kanama bile olmuyo diyorsunuz :)
Ben hala deldiremedim burnumu su soguklar gecsin diye bekliyorum sogukta daha cok sızlar falan diye korkuyorum ya eyvahedigeldismile
inan canim senden daha cok korkuyordum,ama hic mi hic acimadi.
gözümden bir damla yas akti sadece,ama aci sifir.